ΛΑΡΙΣΑ

Δε θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στην Ελασσόνα ο Πασχόπουλος – Η δήλωσή του

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα μετά από 28 χρόνια συμμετοχής, ανακοίνωσε με δήλωση του, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “Μετά από 28 χρόνια συμμετοχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Δήμου Ελασσόνας.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια να σας εκπροσωπήσω από οποιαδήποτε θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταλλάσσεται, δυστυχώς προς το χειρότερο. Η κρίση στην χώρα μας συνεχίζεται και οι προοπτικές δεν είναι ευοίωνες.

Ο Δήμος Ελασσόνας ως ένας από τους μεγαλύτερους γεωγραφικά δήμους της χώρας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, έχει όμως και μεγάλες προοπτικές.

Χρειάζεται όμως ευρύτερες συνεργασίες, συμμετοχή και συμπόρευση όλων των συνδημοτών χωρίς μικροπολιτικές και κομματικές αγκυλώσεις για το ξεπέρασμα της κρίσης.

Στην υπόθεση αυτή ο συνδυασμός μας ‘Ολύμπου Πολιτεία’ απηύθυνε πρόσκληση για συνεργασία σε αυτοδιοικητικές παρατάξεις, φορείς και πολίτες του Δήμου, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για την αλλαγή της διοίκησης του Δήμου Ελασσόνας.

Καλούμε τη νέα γενιά, η οποία διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και το ήθος να πορευτεί με τις αρχές της ισονομίας, της ισοπολιτείας, της έντιμης διαχείρισης και χωρίς εξαίρεση των συμπολιτών μας, για να οδηγήσουν στο μέλλον το Δήμο Ελασσόνας σε καλύτερες ημέρες.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις