ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στήριξη της ΝΔ στη σύμπραξη Καραλαριώτου – Μαμάκου “έδειξε” η Ζαχαράκη

Κομψά μεν, ξεκάθαρα δε, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη τοποθετήθηκε χθες θετικά στη συνεργασία μεταξύ των δύο παρατάξεων από το χώρο της κεντροδεξιάς στο δήμο Λάρισας.

Η κ. Ζαχαράκη χρησιμοποίησε λόγια του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την κατεύθυνση του πράγματος. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για το ζήτημα των Δημοτικών Εκλογών. Είπε ότι οι καλύτεροι για να αξιολογήσουν και την παρουσία, αλλά και την δυνατότητα προσφοράς σε κάθε χώρο, είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Διότι στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης ειδικά, βλέπουμε τα αποτελέσματα και τις θετικές ή αρνητικές συνεισφορές κάθε υποψηφίου στη ζωή μας. Εγώ θα έλεγα ότι οπουδήποτε μπορεί να επιτυγχάνεται μία σύμπνοια και μία συμπαράταξη, αυτό είναι πολύ ευτυχές γεγονός» είπε χαρακτηριστικά.

Τα υπόλοιπα στην ώρα τους λοιπόν, έχοντας πάντοτε στο μυαλό ότι η νέα σύμπραξη “κουβαλάει” περί το 42,5% των Λαριασίων πολιτών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοτικών εκλογών…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις