ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στην τελική ευθεία πολλά από τα έργα στο κέντρο της Λάρισας – Δείτε φωτογραφίες

Περιοδεία στο κέντρο της Λάρισας πραγματοποίησε το πρωί ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης. Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Λάρισας σημειώνεται πως πολλά από τα έργα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η εικόνα μιας πόλης που αλλάζει προς το καλύτερο, διαμορφώνεται πλέον στο κέντρο της Λάρισας. Η υλοποίηση των πρώτων έργων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) αποτελεί βασική προβολή για τις μεγάλες παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Λάρισας διαμορφώνοντας έτσι σε βάθος πέντε – έξι χρόνων την νέα φυσιογνωμία του κεντρικού τομέα της Λάρισας.

Τα έργα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκονται πλέον στην τελική τους ευθεία, ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η φύτευση λουλουδιών στην νησίδα που διαχωρίζει τον ποδηλατόδρομο απο την λωρίδα κυκλοφορίας λεωφορείων και ταξί. Στην οδό Βενιζέλου τα συνεργεία κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Η παρέμβαση στο τμήμα της οδού Δήμητρας, που πλέον πεζοδρομείται, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ενώ ακολουθεί η συνολική παρέμβαση στην οδό Φιλελλήνων.

Οι εργασίες ανάπλασης της οδού Μανδηλαρά, εξελίσσονται στο τμήμα του δρόμου μεταξύ 28ης Οκτωβρίου και Παναγούλη, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα Νοεμβρίου περίπου.

Επίσης, η αναμόρφωση της οδού Ηπείρου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η εξέλιξη των έργων και σχηματοποίησή τους, γίνονται δεκτά με ιδιαίτερα θετικό τρόπο απο τους Λαρισαίους. Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος απο αντιδημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη, βρέθηκε χθες για άλλη μια φορά στα έργα του κέντρου διαπιστώνοντας την πρόοδό τους.”

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις