ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Τύρναβο λόγω της εκδήλωσης εγκαινίων υποσταθµού φυσικού αερίου

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας γνωστοποιεί τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Οδό Καραολή ∆ηµητρίου του ∆ήµου Τυρνάβου, λόγω τέλεσης εκδηλώσεων εγκαινίων υποσταθµού φυσικού αερίου.

Αναλυτικά αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Μ Ε

τη διέλευση κάθε είδους οχήµατος, στην οδό Καραολή ∆ηµητρίου, του ∆ήµου Τυρνάβου και συγκεκριµένα στο τµήµα αυτής, µεταξύ των οδών Μακεδονίας και Ηρώων Πολυτεχνείου, το Σάββατο (20-10-2018) κατά τις ώρες 18:30΄έως 20:30΄, λόγω τέλεσης εκδηλώσεων εγκαινίων του υποσταθµού Φυσικού αερίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται σύµφωνα µε κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθµιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον αιτούντα και ενδεικτικά µέσω των οδών Μακεδονίας, Τριαντάφυλλου, Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται, σύµφωνα µε όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθµιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από το ∆ήµο Τυρνάβου.  Ο αιτών, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης των εκδηλώσεων να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήµανση, τις απαιτούµενες πινακίδες σήµανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύµφωνα µε την ισχύουσα Νοµοθεσία και γενικά να λαµβάνουν κάθε απαιτούµενο µέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται µε αποκλειστική µέριµνα και ευθύνη τους η οµαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχηµάτων στην περιοχή τέλεσης των εκδηλώσεων.  Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιµωρούνται µε πρόστιµο ή κράτηση, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το Α.Τ. Τυρνάβου, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοσή της, ανακοίνωση στον ενδιαφερόµενο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις καθώς και στη λήψη µέτρων αρµοδιότητάς του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις