ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε στην Πρέβεζα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα σχετικά με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή κοντά στον Μύτικα της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την Espresso, η οικογένεια της κοπέλας περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να μάθει εάν το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 17 Ιουνίου και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε λίγο πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι γνώριζε τι απέγινε η κοπέλα. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι η Αγγελική Πεπόνη δεν ήταν μαζί του πριν εξαφανιστεί, αλλά στην πορεία αναγκάστηκε να το παραδεχτεί γιατί τον διέψευσαν άτομα του περιβάλλοντός του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 59χρονος αποκάλυψε ότι η Αγγελική πέρασε λίγη ώρα μαζί του στο σπίτι του και έπειτα έφυγε για να επιστρέψει στο δικό της κάνοντας οτοστόπ. Από εκεί και έπειτα δεν έχει ιδέα τι συνέβη στη νεαρή γυναίκα, αλλά υπέθεσε ότι ίσως έφυγε για την Αλβανία ή να βρίσκεται κάπου στην Ήπειρο θέλοντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Το 2013 είχε μιλήσει στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” λέγοντας να ψάξουν στην Αλβανία και στέλνοντας το μήνυμα: “Δεν ξέρω, δεν συγχωρώ, εγώ τιμωρώ”. Με το πέρασμα των ημερών, τα στοιχεία που έβγαιναν στο φως ήταν επιβαρυντικά για αυτόν, καθώς φίλοι της 26χρονης είπαν ότι της είχε κάνει μεγάλο κακό καθώς την κακοποιούσε και την είχε ρίξει στον κόσμο των ναρκωτικών.

Ο 59χρονος προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για την εξαφάνιση της κοπέλας, αλλά το Εφετείο των αθώωσε το 2014.

Πηγή: Espresso, Πηγή ΦΩΤΟ:pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις