ΛΑΡΙΣΑ

Πλατιές συσκέψεις των Επιτροπών Ειρήνης αποφασίστηκαν στη σύσκεψη μελών της ΕΕΔΥΕ

Στην χθεσινή  Πανθεσσαλική σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης μέλη της ΕΕΔΥΕ, αποφασίσθηκε να ακολουθήσουν πλατιές συσκέψεις των Επιτροπών Ειρήνης σε κάθε νομό, μέχρι τέλος Οκτώβρη, (η Λάρισα προγραμμάτισε στις 30/10/2018, ώρα 19:00 στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας) , στις οποίες να καλεστούν συνδικαλιστικές οργανώσεις εργατοϋπαλλήλων, συνταξιούχων, αγροτών, ΕΒΕ, σύλλογοι, γυναικών, σπουδαστικοί και φοιτητικοί σύλλογοι, Ενώσεις Γονέων και Σύλλογοι Γονέων, επιστημονικοί φορείς, στις οποίες θα συζητηθεί ο προγραμματισμός δράσης τους και θα καλεστούν όλες αυτές να συμμετέχουν σ’ αυτόν, με αιχμή την απαίτηση απομάκρυνσης των αμερικανικών κατασκοπευτικών ντρόουνς και άλλων πολεμικών αεροσκαφών από το αεροδρόμιο της 110 Π.Μ της Λάρισας και κάθε άλλη περιοχή και των άλλων βάσεων και στρατηγείων.

Την συλλογή υπογραφών  από συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικούς φορείς με το οποίο θα ζητιέται  η απομάκρυνση των αμερικανικών κατασκοπευτικών ντρόουνς και άλλων πολεμικών αεροσκαφών από το αεροδρόμιο της 110 Π.Μ της Λάρισας και κάθε άλλη περιοχή και των άλλων βάσεων και στρατηγείων. ΣτηΛάρισα θα επιδοθεί στην διοίκηση της 110 Π.Μ, το Σάββατο 17/11 από την αντιιμπεριαλιστική πορεία του Πολυτεχνείου της Λάρισας, που θα οργανώσουν το ΕΚΝΛ, η ΕΕΔΥΕ και άλλοι μαζικοί φορείς και προς την κυβέρνηση.

–   Πραγματοποίηση ανοικτές εκδηλώσεις – συζητήσεις για τις εξελίξεις που δρομολογούν κινδύνους για την περιοχή μας. Στη Λάρισα προγραμματίσθηκε να γίνει στις 9 Νοέμβρη 2018, ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής Λάρισας (Πλατεία Ταχυδρομείου). Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Παφίλης , μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και Γ. Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις