Life & Style

Κυνική ομολογία από τη Νικόλ Κίντμαν: Παντρεύτηκα τον Τομ Κρουζ για προστασία

Η 51χρονη αστέρας του Χόλιγουντ δήλωσε ότι ο γάμος της με τον ήδη πανίσχυρο το 1990 διάσημο ηθοποιό, έγινε κυρίως για να αποφύγει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που κάθε νεαρή ηθοποιός δεχόταν – «Τον αγάπησα, αλλά δεν ήταν κάτι ισχυρό για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά

Είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια, άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, τεράστιο ταλέντο, αλλά και μία γυναίκα που όπως αποδεικνύεται διακατέχεται από ψυχρή λογική. Ο λόγος για τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία ομολόγησε, σχεδόν με κυνισμό, ότι ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ έγινε προκειμένου να προστατευτεί κατά τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ.

Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια από την Αυστραλία γνωρίστηκε με τον Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Days of Thunder. Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστούσε στον ρόλο ενός οδηγού αγώνων και ήταν ήδη μεγάλο όνομα, καθώς οι ταινίες του Top Gun, Coctail και Rainman είχαν «σπάσει» τα ταμεία στους κινηματογράφους όλους του κόσμου.

Ο Νικόλ Κίντμαν, λίγο μεγαλύτερη από 20 χρονών, εντυπωσιάστηκε από τον αέρα του Τομ Κρουζ, έναν νεαρό και ήδη πανίσχυρο πρωταγωνιστή. Το 1990 δέχθηκε την πρότασή του για γάμο. Όμως, όπως παραδέχθηκε με αναφορά της στο κίνημα #MeToo movement, με αφορμή τον ορυμαγδό των σεξουαλικών σκανδάλων και υποθέσεων σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, ο γάμος της με τον σημερινό mister impossible mission, ήταν κατά βάση για προστασία απ’ όσα συνέβαιναν στο Χόλιγουντ και αναγκαζόταν να κάνει κάθε νεαρή ηθοποιός και πολύ λιγότερο διότι τον ερωτεύθηκε ή από αγνή αγάπη.

Το ύφος της Νικόλ στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό…

nicole1

«Δεν είναι σωστό να μιλάω για τον προηγούμενο γάμο μου, όταν σήμερα είμαι παντρεμένη με τον μεγάλο μου έρωτα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγάπησα τον Τομ Κρουζ. Όμως δεν ήταν κάτι δυνατό για μένα. Δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας. Ήταν κυρίως για να προστατευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η 51χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία. «Όταν χώρισα στα 33 μου, ήμουν πλέον μεγάλη και είχα καθιερωθεί στο χώρο του θεάματος», πρόσθεσε.

Ο Νικόλ Κίντμαν, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι είχε κάποιες δύσκολες στιγμές πριν παντρευτεί τον Τομ Κρουζ, αλλά τόνισε πως δεν επιθυμεί να μιλήσει γι’ αυτές και να δημοσιοποιήσει πρόσωπα και λεπτομέρειες.

Η Αυστραλέζα ηθοποιός υιοθέτησαν δύο παιδιά, την 25χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 23χρονο Κόνορ, πριν επέλθει το μεταξύ τους διαζύγιο το 2001. Από το 2006 είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή της κάντρι Κέιθ Ούρμπαν, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, τη 10χρονη σήμερα Sunday και την 7χρονη Faith.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις