ΛΑΡΙΣΑ

Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοιλάδας

Την Κυριακή 14 Οκτώβρη,σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κοιλάδας, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, που διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.

Εκατόν πενήντα άτομα από τα χωριά Κοιλάδας-Ελευθερών-Ραχούλας-Λουτρού-Κουτσόχερου-Μάνδρας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γευματίσουν, και να χορέψουν.

Ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σε θέματα ΚΑΠΗ κος Τσαούσης Κων/νος, αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη μέρα καθώς και στα προγράμματα που πραγματοποιεί και θα πραγματοποιήσει στο μέλλον η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τις Τοπικές κοινότητες   του Δήμου Λαρισαίων.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Δημ. Δεληγιάννης αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια με την ένταξη των ηλικιωμένων των χωριών του πρώην Δήμου Κοιλάδας στις δράσεις των ΚΑΠΗ, για πρώτη φορά, στις παρεμβάσεις των κοινωνικών υπηρεσιών, στο πρόγραμμα δωρεάν εκδρομών, στο οποίο συμμετέχουν εκατοντάδες κάθε χρόνο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ευθ. Ζιώγα.

Παρευρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, Κοιλάδας  Νατσίδης Παναγιώτης, Ελευθερών Τόλλιας Αθανάσιος, Ραχούλας Ζήσης Γεώργιος, Λουτρού Μαυρομύτης Ιωάννης, και  οι κοινωνικοί λειτουργοί των ΚΑΠΗ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις