ΛΑΡΙΣΑ

Σε λαϊκή συνέλευση στον Αγιο Γεώργιο ο Απ. Καλογιάννης

Στην υλοποίηση σημαντικών έργων στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου αλλά και στον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων, μίλησε σε λαϊκή συνέλευση του Αγίου Γεωργίου ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου.

Αρχικώς, μίλησε ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ζέβλας, ο οποίος αφού καλωσόρισε το δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, έκανε μια συνοπτική περιγραφή των έργων και των παρεμβάσεων του Δήμου στην συνοικία, ενώ έθεσε και νέα αιτήματα των κατοίκων.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε ότι εξαρχής η θέση της δημοτικής αρχής ήταν να στηριχθούν με έργα συνοικίες της πόλης που αντιμετώπιζαν προβλήματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΛ και την πλήρη ασφαλτόστρωση των δρόμων της συνοικίας, την κατασκευή της πλατείας Αγίου Γεωργίου, στην οποία θα γίνουν πρόσθετες παρεμβάσεις πρασίνου, στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Βόλου που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και στην κατασκευή νέων γεφυρών στην οδό Κάρλας.

Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παρισταμένους για το ζήτημα της ασφάλειας της οδού Βόλου και τον μακροπρόθεσμο στόχο για χάραξη νέας περιφερειακής οδού, έργο που θα δώσει τη δυνατότητα του αποχαρακτηρισμού της οδού Βόλου από δευτερεύων εθνικό δίκτυο.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις πολιτών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις