ΛΑΡΙΣΑ

Νέο κάλεσμα για ενότητα από Ξηρομερίτη

Κάλεσμα για ενότητα απευθύνει ο πρώην αντιδήμαρχος Λάρισας Μάριος Ξηρομερίτης, με αφορμή τις διαβουλεύσεις για ενωτική κάθοδο του κεντροδεξιού χώρου στις επόμενες δημοτικές εκλογές της Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο κ. Ξηρομετίτης αναφέρει: “Οι δημοτικοί σύμβουλοι χτίσαμε την ενότητα εδώ και 5 χρόνια .

Οι αυτοδιοικητικοί , δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λαρισαίων που υπηρετήσαμε τα έδρανα του Συμβουλίου κοντά 5 χρόνια ,έχουμε χαράξει και έχουμε δημιουργήσει μια κοινή πορεία εκούσια και  ακούσια .

Μοιραστήκαμε την αγωνία για ένα άλλο όραμα διαφορετικό από το σημερινό  της δημοτικής αρχής και ιχνηλατήσαμε τις ανησυχίες των δημοτών τις ώρες των δυσκολιών όταν ο προγραμματισμός της Δημοτικής Αρχής δεν ανταποκρινόταν στις ανάγκες των πολιτών .

Χτίσαμε πολλά μέσα από την δημιουργική κριτική ,μεταφέροντας στο Δημοτικό Συμβούλιο  με αμεσότητα τις καθημερινές απαιτήσεις των συμπολιτών μας.

Συμφωνήσαμε μεταξύ μας να αναδείξουμε τα λάθη της Δημοτικής Αρχής και προσπαθήσαμε με κοινή προσπάθεια να τα διορθώσουμε ή να τα βελτιώσουμε με προτάσεις μας μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ως αντιπολιτευόμενοι.

Μας ενώνουν πολλά . Η καρδιά των συνδημοτών μας χτυπά με την αγωνία να δούνε τα τρία αυτά κομμάτια των αντιπολιτεύσεων να γίνουμε  μια γερή γροθιά ,μια αγκαλιά που θα τους περιλαμβάνει όλους. Οι δημότες επιθυμούν να μας δούνε μονιασμένους ,ενωμένους για να σηκώσουμε το ιστορικό βάρος της πρωτεύουσας της Θεσσαλίας ,της Λάρισας .

Τον Δήμο της Λάρισας τον   αγαπάμε και αυτό μας ενώνει ακόμη περισσότερο .Το συναίσθημα αυτό είναι το ένζυμο και ο καταλύτης τον οποίο πρέπει να αξιοποιήσουμε για την αλλαγή προοπτικής και διοίκησης στον Δήμο Λάρισας.

Όλοι μαζί οι άνθρωποι που υπηρετήσαμε σχεδόν 5 χρόνια  το Δημοτικό Συμβούλιο ως αντιπολίτευση, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους δημότες με τους οποίους πρέπει να αγωνιστούμε ομαδικά για το Σήμερα και το Αύριο του Δήμου .  Η ενότητα όλων των δημοτικών παρατάξεων –δημοτικών συμβούλων θα διαχυθεί σε ομόκεντρους κύκλους σε ολόκληρη την κοινωνία δημιουργώντας ένα ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ .Η ενότητα αυτή  εγγυάται την νίκη απέναντι στην μετριότητα και τις χαμηλές προσδοκίες του σήμερα.

Μας το ζητάνε καθημερινά οι συντοπίτες μας ,ας το κάνουμε πράξη …ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις