ΛΑΡΙΣΑ

Επιμνημόσυνη Δέηση στη Μνήμη των Πεσόντων και Τεθνεόντων ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, παρουσία του Αρχηγού της Τ.Α Απτχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο στρατιωτικό ιερέα, Αθανάσιο Τσιμενίδη, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ και ακολούθησε παράθεση καφέ στη αίθουσα «Ερατώ» της Λέσχης Αξιωματικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Απόστολος Χόρτης, ο Δκτης του ΑΚΕ Σμχος Αδαμάντιος Σουρής, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο Εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Ασμχος (Ι) Κων/νος Μπίμπης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παρ. Λάρισας Αντγος ε.α. Κων/νος Βλάχος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας κ. Βασίλειος Διβάνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης, ο Ταμίας της ΕΑΑΣ/Παρ. Λάρισας Λγος ε.α. Γεώργιος Στέφος καθώς και πλήθος ε.α συναδέλφων και συγγενείς των εκλιπόντων.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

α) Τον Δκτη της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην οργάνωση της εκδήλωσης.

β) Τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών Επγο κ. Αλέξανδρο Τζερεμέ καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων.

γ) Όλους όσους τίμησαν τη μνήμη των συναδέλφων με την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις