Παρασκήνιο

Όταν ο Λαδόπουλος «πυροβόλησε» την Μάρκου…

Εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αγιάς με θέμα το bullying, πριν λίγες μέρες, και στο βήμα της εκδήλωσης ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Θεσσαλίας Γιώργος Λαδόπουλος:

“Το κοινωνικό αποτύπωμα της θρησκείας και της οικογένειας έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό στην σημερινή κοινωνία μας. Η ΝΔ οφείλει να υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες της που έχουν ως βασικό συστατικό τους την οικογένεια, την αλληλεγγύη, το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και τη θρησκεία” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λαδόπουλος.

Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης παρουσία της Βουλευτή Β’ Θεσσαλονικής της ΝΔ Κατερίνας Μάρκου η οποία ήταν και η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης σημείωσε ότι ” η ΝΔ για να εκφράσει την πλατιά μάζα της ελληνικής κοινωνίας όπως τα προηγούμενα χρόνια θα πρέπει να σταματήσει να αντιγράφει πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, τοποθετώντας στις πρώτες γραμμές του πολιτικού της λόγου τις αρχές και τις αξίες του έθνους μας που στο πέρασμα των χρόνων μας κράτησαν ενωμένους στα δύσκολα”.

Τα όσα υποστήριξε ο Λαδόπουλος, ευχαρίστησαν το νεοδημοκρατικό ακροατήριο, το οποίο και τον χειροκρότησε θερμά, δεν φάνηκε όμως να συγκινούν ιδιαίτερα την Κατερίνα Μάρκου. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς, πως δεν ξέφυγε και η ίδια από τα πυρά του Λαρισαίου…

Λ.Π. 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις