ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επιβεβαιώνει “φλερτ” του Χρήστου Ζώη με το δήμο Λάρισας ο Τζανακούλης – (video)

Στην επιβεβαίωση πως το σενάριο του πρώην υπουργού Χρήστου Ζώη για το δημαρχιακό θώκο της Λάρισας είναι υπαρκτό σε επίπεδο “βολιδοσκόπησης” και “ενδιαφέροντος” προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Λάρισας και μέλος της επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Κώστας Τζανακούλης.

Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ASTRA και στον Απόστολο Ράιδο, ο κ. Τζανακούλης παραδέχθηκε ότι στο πλαίσιο μίας επικοινωνίας που έχει τηλεφωνικά με τον κ. Ζώη, συζητήθηκε και το θέμα του δήμου.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, για τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στις δύο δημοτικές παρατάξεις της κ. Καραλαριώτου και του κ. Μαμάκου, είπε ότι “είναι καλό”, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ακόμη κι αν υπάρξει διμερής συμφωνία, αυτό δε σημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία θα οδηγηθεί στη συγκεκριμένη επιλογή. “Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αρνηθούν οι άλλοι. Πρέπει να έρθει και το κόμμα της Ν.Δ. να εξετάσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους… Έχει βαρύτητα αλλά δε σημαίνει ότι τελειώνει εκεί, αλλά βλέπετε ότι η κατάσταση είναι δυναμική…” Είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ότι αφορά την τελική απόφαση της Ν.Δ., αυτή αναμένεται το αργότερο αρχές Νοεμβρίου, ίσως και στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις