ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι θα δούμε φέτος στο Πάρκο των Ευχών του Αλκαζάρ – Δείτε το σχέδιο του δήμου Λάρισας

Σαφώς πλουσιότερο και με περισσότερες επιλογές για τους επισκέπτες αναμένεται να είναι φέτος την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το “Πάρκο των Ευχών” στο πάρκο του Αλκαζάρ.

Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, φέτος αναμένεται να δούμε τα εξής στο θεματικό πάρκο που πέρυσι κέρδισε τις καρδιές των Λαρισαίων και των επισκεπτών:

  1. Οίκημα ζωγραφικής προσώπου
  2. Ακαδημία μικρών μάγων
  3. Το παλάτι της βασίλισσας του χιονιού
  4. Το Ταχυδρομείο
  5. Το σπίτι του Αϊ Βασίλη
  6. Εργαστήρι ξωτικών
  7. Το χωριό των ξωτικών
  8. Παραμυθοχώρα
  9. Σύνθεση Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
  10. Θεματική διακοσμητική σύνθεση (μανιτάρια,λουλούδια,ποτηστήρι)
  11. Σημείο φωτογράφησης
  12. Φανοστάτες
  13. Διακοσμητικές κολώνες
  14. Αυτοκίνητο του Αη Βασίλη
  15. Σύνθεση με χιονάνθρωπους
  16. Μικρή διακοσμητική σύνθεση (μανιταρόσπιτο, μανιτάρια)
  17. Διακοσμητική σύνθεση (υπαίθρια σύνθεση μήκους 6μ που αποτελείται από 6 έλατα,3 μονοδιάστατες φιγούρες,κατασκευή πολυστερίνης)
  18. Διακοσμητική σύνθεση (υπαίθρια σύνθεση μήκους 9μ που αποτελείται από 8 έλατα πολυστερίνης,,2 συνθέσεις ζαχαρωτών,4 μονοδιάστατες φιγούρες,)
  19. Διακοσμητική σύνθεση (υπαίθρια σύνθεση μήκους 7μ που αποτελείται από 1 γαϊδουράκι,2 φιγούρες ξωτικών, 4 συνθέσεις κουτιών δώρων)
  20. Ξύλινο οίκημα τεσσάρων ταράνδων
  21. Καρυοθραύστες πύλης πάρκου
  22. Καρυοθραύστες μεγάλοι ύψους 4μ
  23. Καρυοθραύστες μεγάλοι ύψους 3,2μ
  24. Διακοσμητική σύνθεση (υπαίθρια σύνθεση μήκους 5μ και ύψους 3μ που αποτελείται από 1 ψηφιακή εκτύπωση με θέμα ‘ζαχαρούπολης’ και 2 υπερμεγέθη ζαχαρωτά μπαστούνια)
  25. Φάτνη

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια, θα υπάρχει παγοδρόμιο, καρουζέλ, τροχός, παιδικά ηλεκτρικά τραινάκια διαφόρων σχεδίων και διαστάσεων διαδρομής, “Ταψί”, Μπαλαρίνα και Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.

ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Σε ότι αφορά το διάκοσμο θα δούμε μανιτάρια, νάνους, χριστουγεννιάτικα δέντρα, ήρωες διαφόρων παιδικών παραμυθιών, σε ένα πάρκο που θα είναι ντυμένο με 1800 περίπου τρέχοντα μέτρα, ενώ λαμπιόνια λευκού και μπλε φωτισμού θα τοποθετηθούν σε περίπου 12000 τρέχοντα μέτρα σε διάφορες θέσεις στους χώρους του Δημοτικού πάρκου Αλκαζάρ.

Επίσης φωτοσωλήνας διαφόρων χρωμάτων περίπου 1800 τρέχοντα μέτρα θα τοποθετηθεί σε διάφορες θέσεις στους χώρους του Δημοτικού πάρκου Αλκαζάρ και τέλος θα δούμε Χριστουγεννιάτικα δέντρα και μπάλες διαφόρων διαστάσεων (φωτεινά με λαμπάκια Led) που θα τοποθετηθούν σε διάφορες θέσεις στους χώρους του Δημοτικού πάρκου Αλκαζάρ.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις