ΛΑΡΙΣΑ

Στο Δημαρχείο Γερμανική αντιπροσωπεία και ενημέρωση για τον αθλητισμό

Πλήρη ενημέρωση για τον αθλητισμό, τις ομάδες της περιοχής και τις αθλητικές υποδομές της πόλης είχαν τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας που βρίσκονται στην πόλη μας φιλοξενούμενα από τον Αθλητικό Όμιλο Λάρισας «Προμηθέας» στο πλαίσιο ελληνογερμανικού προγράμματος ανταλλαγής νέων, που συναντήθηκαν χθες στο δημαρχείο με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλο, τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Θ. Δαούλα και τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Λαρισαίων για θέματα αθλητισμού Ι. Αλεξούλη.

Τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από του κ.κ. Αδαμόπουλο και Κωσταρόπουλο αναλυτικά για τις προσπάθειες του δήμου να στηρίξει σε όλα τα επίπεδα τον αθλητισμό στα όρια ευθύνης του δήμου αλλά και για την αθλητική ιστορία της πόλης όπου προεξάρχουσα θέση κατέχει η ΑΕΛ.

Τονίσθηκε επίσης ότι τέτοιου είδους επισκέψεις προάγουν τις διεθνείς συνεργασίες των αθλητών της πόλης ενώ αναβαθμίζουν την εικόνα της Λάρισας στο εξωτερικό μέσω της γνωριμίας των επισκεπτών με το αθλητικό αλλά και πολιτιστικό της απόθεμα. Πρέπει να σημειωθεί πως τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας εστιάζουν το ενδιαφέρον τους κυρίως στον μαζικό αθλητισμό καθώς και στο ποδόσφαιρο και η επίσκεψή τους στην Λάρισα είναι η πρώτη σε ελληνική πόλη.

Πριν την συνάντηση στο δημαρχείο επισκέφθηκαν της ΕΠΣΛ αλλά και την Περιφέρεια ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν τόσο στο Αρχαίο Θέατρο όσο και στο Διαχρονικό Μουσείο, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή τους από τις εντυπώσεις που μέχρι στιγμής απεκόμισαν από την πόλη, όπου θα παραμείνουν μέχρι την Δευτέρα.

Πριν την αποχώρησή τους τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας δέχθηκαν από τον κ. Κωσταρόπουλο, ως αναμνηστικό δώρο, από ένα τόμο με την ιστορία της Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις