ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έξι συν ένα όνομα έκπληξη για το δήμο Λάρισας έστειλε στην Αθήνα η “γαλάζια” νομαρχιακή

Με μία έκπληξη “έφυγε” για τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από τη Λάρισα, η λίστα με τους ενδιαφερόμενος από το κεντροδεξιό χώρο, για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Λάρισας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, η εισήγηση της νομαρχιακής επιτροπής που έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος του κόμματος, περιλαμβάνει συνολικά επτά ονόματα, έξι “γνωστά” κι ένα που δεν έχει γραφεί ακόμη στον τύπο.

Πρόκειται για την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, τον επικεφαλής της “Λάρισα, πόλη του αύριο” Θανάση Μαμάκο, τον πρώην νομάρχη Λουκά Κατσαρό, τους πρώην αντιδημάρχους Μάριο Ξηρομερίτη και Κώστα Σαμουρέλη και τον επικεφαλής του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αντιπτέραρχο Γρηγόρη Πρεζεράκο.

Στα παραπάνω προστέθηκε και το όνομα γνωστού ακαδημαϊκού από την περιοχή. Ανθρώπου που προφανώς και εξεδήλωσε ενδιαφέρον, καθώς στη συγκεκριμένη λίστα συμπεριελήφθησαν μόνον όσοι επιθυμούν να εμπλακούν στις διαδικασίες ανάδειξης ενός υποψηφίου που θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Ανάλογες λίστες εστάλησαν και για τους έξι περιφερειακούς δήμους της Λάρισας, με τα πρόσωπα εκεί να κυμαίνονται από δύο έως τέσσερα, ανάλογα με την περίσταση.

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις