ΛΑΡΙΣΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας “αδειάζει” τον Καμμένο: “Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις περί βάσης στη Λάρισα”

Στα όρια της κωμικοτραγικότητας η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνεταίρους στην κυβέρνηση Ανεξάρτητους Έλληνες. Χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδινε με δηλώσεις του στο Αμερικανικό πεντάγωνο γη και ύδωρ, τάζοντας νέες βάσεις στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέγοντας πως τα όσα είπε ο κ. Καμμένος απηχούν “προσωπικές απόψεις του”, παραβλέποντας φυσικά πως πρόκειται για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης που στηρίζουν και που πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη ως κορυφαίος εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, σε μία ακόμη προσπάθεια να αποβάλλει την αμηχανία που προκαλούν διαρκώς οι κινήσεις του κ. Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας τα βάζει και πάλι με τα μέσα ενημέρωσης που απλά κάνουν τη δουλειά τους, αναδεικνύουν τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και εύλογα θέτουν ερωτήματα ζητώντας απαντήσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας:Η Ελλάδα είναι μια χώρα με σταθεροποιητικό πολυπαραγοντικό ρόλο στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και σε καμία περίπτωση εκπρόσωπος ή προκεχωρημένο  φυλάκιο των ΗΠΑ.

Όπως διαβεβαιώνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, οι ανεπίσημες αναφορές του υπουργού Άμυνας σχετικά με την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ, εκτός από τη Σούδα, σε Λάρισα, Βόλο και Αλεξανδρούπολη, καθώς και με το ενδεχόμενο εναλλακτικού σχεδίου στη Συμφωνία των Πρεσπών, αποτελούν προσωπικές και μόνο απόψεις του κ. Καμμένου.

Τα μόνα δεδομένα είναι αυτά που ρητά ορίζονται από την Συμφωνία των Πρεσπών και τις επίσημες συνομιλίες των κυβερνήσεων Ελλάδας και ΗΠΑ, οι οποίες δεν επηρεάζονται  από προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις κανενός.

Παράλληλα, όσοι προτρέχουν, εξεγείρονται προκαταβολικά ή δημοσιολογούν χωρίς επιβεβαίωση, θα μείνουν να κυνηγούν ανεμόμυλους…”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις