Παρασκήνιο

Ο Καλογιάννης, η Καραλαριώτου και το… «αριστερό φλας»!

«Η αντίδρασή σας είναι υποτονική. Ήταν υποτονική από την πρώτη στιγμή. Προσπαθήσατε να υποβαθμίσετε το τεράστιο θέμα του Υπερταμείου, για λόγους πολιτικούς. Ενδεχομένως γιατί θελήσατε να καλύψετε την κυβέρνηση».

Ήταν αυτή η φράση της Ρένας Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε, ανάμεσα στα άλλα, και το θέμα που προέκυψε με την παραχώρηση ακινήτων στο Υπερταμείο, αυτή που άναψε φωτιές στον Απόστολο Καλογιάννη.

«Ε, όχι, να μας τη βγείτε και από αριστερά!», απάντησε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος Λαρισαίων, απευθυνόμενος στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. «Εμείς έχουμε καταδικάσει όλα τα μνημόνια από την πρώτη στιγμή, όχι τώρα στο τρίτο», συνέχισε, για να λάβει την απάντηση από την Καραλαριώτου:

«Μπερδεύεστε κύριε δήμαρχε. Ως Αντιπεριφερειάρχης τότε, κι έγω είχα καταδικάσει όλα τα μνημόνια. Όλα όμως. Εσείς βλέπω αποφεύγετε να αναφερθείτε στο τρίτο».

Η κόντρα των δυο, αναμφισβήτητα, θα λάβει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά, ειδικά όσο θα πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία προς τις εκλογές.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις