ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μαμάκος VS Καλαμπαλίκη: Με μυστική ψηφοφορία απόψε η εκλογή του διαδόχου του Τζανακούλη

Το μέλλον της παράταξης “Λάρισα-Πόλη του Αύριο” κρίνεται σήμερα το βράδυ στις 20:00, στο ξενοδοχείο Imperial, εκεί όπου θα συγκεντρωθούν όλα τα μέλη της για να εκλέξουν, πρώτον, τον επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, και, δεύτερον, μια τριμελής ή πενταμελής επιτροπή η οποία θα σχεδιάσει τα επόμενα βήματα της μακροβιότερης δημοτικής παράταξης της Λάρισας.

Υποψήφιοι

Ο Θανάσης Μαμάκος -ως επιλογή του πρώην Δημάρχου Κώστα Τζανακούλη- και ο Κώστας Καλαμπαλίκης θα είναι τα δύο πρόσωπα που θα τεθούν στην κρίση των μελών της παράταξης, έτσι ώστε, με μυστική ψηφοφορία, να αναδειχθεί ο επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά και τρίτη υποψηφιότητα.

Επιτροπή

Στην απόφαση να υπάρξει και μια επιτροπή -ο αριθμός της οποία δεν έχει ακόμα καθορισθεί- έχουν καταλήξει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της δημοτικής ομάδας του Κώστα Τζανακούλη, μια επιτροπή η οποία, ουσιαστικά, θα είναι αυτή που θα λάβει όλες τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της δημοτικής παράταξης. “Η παράταξη μας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση πλέον να είναι “ενός ανδρός αρχή”, δηλώνει στο onlarissa.gr μέλος της δημοτικής παράταξης, δίνοντας με τον τρόπο αυτό το ξεκάθαρο στίγμα της επόμενης μέρας”.

Στην σημερινή διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι κατέβηκαν υποψήφιοι με τον Κώστα Τζανακούλη, πλην εκείνων, που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αποχώρησαν από την δημοτική παράταξη “Λάρισα-Πόλη του Αύριο”.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις