ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριά ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από τον Βόλο

Την ήττα με σκορ 5-1 δέχθηκε ο Απόλλων Λάρισας από τον ΝΠΣ Βόλο στο γήπεδο της Νεάπολης για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας με τους «κυανόλευκους» να έχουν στα χέρια τους το θετικό αποτέλεσμα για μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα σημαντικά λάθη της ομάδας.

Μπλακ-άουτ δέκα λεπτών για τον Απόλλωνα που από το 61′ και μετά έχασε τον βαθμό της ισοπαλίες και επί της ουσίας… διασύρθηκε από την ομάδα του Βόλου που εκμεταλλεύτηκε την κακή εμφάνιση του τερματοφύλακα της ομάδας της Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με σκοπό να γίνουν τα «αφεντικά» από την αρχή. Ο Μάντζης δεν μπόρεσε να νικήσει εξ’ επαφής τον Κουτογλίδη στο 4ο λεπτό, αλλά τα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21′. Ο 27χρονος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και βρέθηκε προ κενής εστίας, έπειτα από μία τραγική έξοδο του Κουτογλίδη.
Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας έβγαλαν αντίδραση και μάλιστα είχαν δοκάρι στο 38′ με τον Μαρκολίνο. Η αντίδρασή τους έφερε αποτελέσματα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μαρκολίνο να εκμεταλλεύεται εξαιρετική κάθετη του Τασιούλη και να κάνει το 1-1 με δυνατό σουτ.

Στη συνέχεια το ματς φαινόταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τη μία φάση μετά την άλλη.

Αυτό άλλαξε στο 61′, όταν ο Κότο έκανε μια σέντρα σουτ από δεξία και κρέμασε υπέροχα τον Κουτογλίδη για το 2-1. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν και την κάκιστη εμφάνιση του νεαρού κίπερ.
Στο 65′ ο Ντεντάκης ανέβηκε δεξιά και σέντραρε, ο Κουτογλίδης έκανε μια άστοχη έξοδο, με τον Πέντα να πετάγεται με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 3-1. Το 4-1 έκανε ο Μάντζης με δεύτερο προσωπικό του γκολ, μία λόμπα με την οποία κρέμασε τον Κουτογλίδη. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Πίτου Γκαρσία στο 81′. Ο Αργεντινός εκτέλεσε φάουλ με σέντρα, όμως ο Κουτογλίδης δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Βόλος ΝΠΣ (Χ. Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία (82′ Κορέλας), Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58΄Δόρης), Μάντζης (75′ Πίσπας)

Απόλλων Λάρισας (Μ.Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Μαρκολίνο (84′ Κοντοθανάσης), Τασιούλης (79′ Καμπέρης), Λουκάο.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας) Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Τα αποτελέσματα των αγώνων που διεξήχθησαν στις 16:30:

ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Λάρισας 5-1 (21′, 69′ Μάντζης, 61′ Κότο, 65′ Πέντα,  82′ Πίτου Γκαρσία – 47′ Λίταινας)

Απόλλων Παραλιμνίου – Τρίκαλα 1-1 (31′ Μερεσιώτης – 43′ Τσιμίκας)

ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΟ Χανιά Κισσαμικός 0-2 (48′ Ζιούλης, 90′ Βρεττός).

Πηγή: sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις