ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πατέρας και γιος κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου – 19χρονη μήνυσε σύζυγο και πεθερό

Στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών και στον Ανακριτή Βόλου έφθασε χθες υπόθεση με κατηγορούμενους δύο Έλληνες Ρομά, πατέρα και γιό, 42 και 18 χρόνων αντίστοιχα, τους οποίους μήνυσε η 19χρονη σύζυγος του 18χρονου…

Η 19χρονη μήνυσε τον σύζυγό της και τον πεθερό της για αρπαγή ανηλίκου,  σε βαθμό κακουργήματος… Ειδικότερα η 19χρονη φέρεται να μήνυσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού την περασμένη Παρασκευή τον σύζυγό της και τον πεθερό της, ότι παρακράτησαν το ανήλικο κορίτσι που έχει αποκτήσει με τον 18χρονο βιολογικό του πατέρα και δεν το άφηναν να την ακολουθήσει στον πατέρα της…

Τελικά, ύστερα από την μήνυση, αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού επενέβησαν, συνέλαβαν τον πεθερό και τον σύζυγο της 19χρονης, πήραν και το παιδί και το παρέδωσαν στην μητέρα του.

Χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ στο προαύλιο του δικαστικού μεγάρου Βόλου, καθώς και απέναντι στην πλατεία Ελευθερίας, συγκεντρώθηκαν δεκάδες μέλη των οικογενειών τόσο της 19χρονης, όσο και του 18χρονου συζύγου της. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να μην υπάρξει ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Απολογούμενοι οι συλληφθέντες τόσο στον Εισαγγελέα όσο και στον Ανακριτή φέρεται να υποστήριξαν πως όλα όσα έγιναν, οφείλονταν σε παρανόηση, ενώ το ίδιο φέρεται να δήλωσε και η 19χρονη μητέρα και εγκαλούσα. Μάλιστα οι δύο πλευρές φέρεται να ήρθαν σε συμφωνία.

Μετά τις απολογίες τους πατέρας και γιός αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα στον 42χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και υποχρεώνεται να εμφανίζεται τακτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ενώ στον 18χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

Πηγή: e-thessalia.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις