ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Μυστικός» δείπνος στο κτήμα Τζανακούλη με πέντε «μνηστήρες» για το δήμο Λάρισας!

Δεν έμεινε στα λόγια ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος προ ημερών είχε εκφράσει τη διάθεση να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να υπάρξει ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο από το χώρο της κεντροδεξιάς στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, το βράδυ της Κυριακής ο κ. Τζανακούλης προσκάλεσε και συναντήθηκε στο κτήμα του στη Μεσοράχη, με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, τον δημοτικό  σύμβουλο της παράταξής του Θανάση Μαμάκο, τους πρώην αντιδημάρχους κ.κ. Κώστα Σαμουρέλη και Μάριο Ξηρομερίτη καθώς και με τον διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αντιπτέραρχο Γρηγόρη Πρεζεράκο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επί 16 συναπτά έτη δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε στους προσκεκλημένους την ανάγκη συναινέσεων ώστε να αποφευχθούν τα φαινόμενα του 2014, όταν ο κεντροδεξιός χώρος κατήλθε κατακερματισμένος στις δημοτικές εκλογές.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ζήτησε την άποψη αλλά και ρώτησε για τις διαθέσεις του καθενός, ενόψει των διαβουλεύσεων που θα γίνουν και σε κεντρικό επίπεδο από τη Νέα Δημοκρατία.

Άπαντες εξέφρασαν την άποψη ότι θα συνταχθούν με το τελικό αποτέλεσμα των διεργασιών.

Να σημειωθεί πως ο κ. Πρεζεράκος ξεκαθάρισε ανοιχτά πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου σε περίπτωση που επιλέγει άλλο πρόσωπο, ενώ ο κ. Σαμουρέλης εξέφρασε την επιθυμία να ηγηθεί ενός αυτοδιοικητικού σχήματος.

Δεδομένου πως ο κ. Τζανακούλης είναι μέλος της ολιγομελούς επιτροπής που συστάθηκε από τη Ν.Δ. ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα το αποτέλεσμα μίας σύσκεψης που αποτελεί μεν μεγάλο βήμα, αλλά όχι και το καθοριστικό για την επίτευξη του ζητούμενου της ενότητας…

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις