ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κουκουλοφόροι έβγαλαν πιστόλι στον αντιδήμαρχο Τυρνάβου – Έστησαν ενέδρα σε αυτοκίνητα στο δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα

Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη περίπτωση απασχολεί την τοπική κοινωνία του δήμου Τυρνάβου, τη δημοτική αρχή και κυρίως τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι σήμερα άγνωστοι οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και μαύρα ρούχα, επιβαίνοντας σε μηχανάκια, πέταξαν στο οδόστρωμα της ε.ο. Τυρνάβου – Αμπελώνα στο ύψος του συσκευαστηρίου “ΠΟΥΛΗΣ” μεγάλη ποσότητα σπασμένων γυαλιών και καμμένων λαδιών για να προκαλέσουν κυκλοφοριακό χάος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, πληροφορίες, έστησαν καρτέρι στα διερχόμενα οχήματα και μάλιστα σταμάτησαν προτάσσοντας όπλο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κουτσοδήμος.

Οι κουκουλοφόροι στη θέα και άλλων οχημάτων τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία, περίοικοι και επιχειρηματίες είναι ανάστατοι.

Την περιπέτεια που έζησε νωρίς το μεσημέρι σήμερα επιστρέφοντας από τον Τύρναβο στον Αμπελώνα, εξιστόρησε στο paidis.com ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Γιώργος Κουτσοδήμος ο οποίος βρέθηκε απέναντι σε δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι έστηναν ενέδρα πετώντας στο δρόμο σπασμένα γυαλιά και λάδια.

Ο κ. Κουτσοδήμος βλέποντας την κατάσταση στο οδόστρωμα σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να δει μπροστά του έναν από τους δύο κουκουλοφόρους να σηκώνει πιστόλι και να τον απειλεί.

Την ίδια ώρα ένας ακόμη κουκουλοφόρος βγήκε από καλαμιά που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο κρατώντας μία κλούβα γεμάτη γυαλιά την οποία πέταξε στο δρόμο.

Εν τω μεταξύ στο σημείο άρχισαν να καταφτάνουν και άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να σπεύσουν να εξαφανιστούν με ένα πορτοκαλί μηχανάκι.

Ο κ. Κουτσοδήμος, παρά το σοκ που υπέστη, μαζί με ιδιοκτήτη διπλανής επιχείρησης και άλλο οδηγό καθάρισαν το οδόστρωμα πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική, ενώ ειδοποίησε και την αστυνομία.

paidis.com / φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις