ΛΑΡΙΣΑ

Διπλή απόρριψη από το «Greece’s Next Top Model» του “Star” στη Λάρισα – «Άκυρο» και στις δύο Λαρισαίες (βίντεο)

Όχι μία, αλλά δύο Λαρισαίες  wanna be μοντέλα συμμετείχαν στο χθεσινό επεισόδιο  του Greece’s Next Top Model το οποίο σημειώνει ήδη επιτυχία στο κανάλι του STAR.

Δυστυχώς αμφότερες δεν είχαν καμιά τύχη, καθώς κόπηκαν από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα η μία με συνοπτικές διαδικασίες, λαμβάνοντας πολύ κακές κριτικές τόσο για την εικόνα της όσο και για την συμπεριφορά της. Ο λόγος για την Ειρήνη Σκρίμπα (νοσηλεύτρια).

Η έτερη συμπολίτισσα, η Θεοδώρα Σούκια (Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος) έλαβε δύο θετικές ψήφους και δύο αρνητικές, οπότε βάσει των κανονισμών του παιχνιδιού, υπερτερούν οι αρνητικές με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και εκείνη από την συνέχεια του σόου.

Η Ειρήνη ωστόσο, ήταν εκείνη που δημιούργησε αλγεινές εντυπώσεις, με …φάουλ το …περίεργο βάψιμό της. Ο δε χαρακτηρισμός της Καγιά «είναι σαν Μασκαράς στο πατρινό καρναβάλι», ήρθε σαν «ταφόπλακα» στα όνειρα της Λαρισαίας.

Η ίδια πάντως σε καμία περίπτωση δεν πτοήθηκε και με περίσσιο …στυλ εξέφραζε την σιγουριά της ότι θα μπει στο παιχνίδι και θα σαρώσει κιόλας.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει μια γενικότερη «κοροϊδευτική» συμπεριφορά από όλους τους κριτές και φυσικά έλαβε 4 αρνητικές ψήφους που σήμαναν τον αποκλεισμό της 24χρονης Λαρισαίας από το σόου.

Στην περίπτωση της Θεοδώρας Σούκια, τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο, καθώς οι κριτές της είπαν ότι δεν μπορεί να αποβάλει από πάνω της τα καλλιστεία στα οποία συμμετείχε στο πρόσφατο παρελθόν κερδίζοντας μάλιστα τον τιμητικό τίτλο της Miss Ελλάς.

Δύο στα δύο «άκυρο» λοιπόν για τις δύο Λαρισαίες. Την επόμενη φορά ίσως…

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις