ΛΑΡΙΣΑ

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ο λαός έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ»

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νικόλαος Παπαδόπουλος, μετά  τα πρόσφατα δημοσιεύματα και τις «θολές» δηλώσεις  του κ. Μπαργιώτα για την τύχη και την προοπτική κάποιων ακινήτων του Δημοσίου στην Λάρισα , προέβη στην εξής δήλωση:

«Είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς την πολιτική σκέψη του κ. Μπαργιώτα, καθώς αυτή κινείται με αυθαίρετα άλματα από το 2015 και το 2016 στο σήμερα, επιμένοντας να κατηγορεί την κυβέρνηση για κάτι που από την πρώτη στιγμή έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται να ισχύσει!

Πρόκειται για την ίδια δυσκολία με την οποία κάποιος  παρακολουθεί εν γένει την πολιτική που βρίσκεται σε διαμετρικά αντίθετη  κατεύθυνση,  από τη «στρατηγική» επιδίωξη της «ιστορικής ήττας της  αριστεράς» που ακολουθεί  μέρος  της αντιπολίτευσης ,ανοίγοντας αντικειμενικά το δρόμο στη Ν.Δ. Αλλά και δυσκολία κατανόησης για  τη διαδρομή του συναδέλφου από το ένα κόμμα στο άλλο, προφανέστατα για το καλό της εκλογικής του περιφέρειας και μόνο.

Ο «αδιάβαστος» κ. Μπαργιώτας αποσιωπά ότι η ελληνική εταιρία συμμετοχών και περιουσίας  ΑΕ, γνωστή ως υπερταμείο, έχει μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό  Δημόσιο και εκπροσωπείται από τον Υπουργό Οικονομικών. Στόχος  δε της ακριβής καταγραφής  των ακινήτων του Δημοσίου είναι να προσδώσει αξία, ειδικά καθώς σήμερα πολλά ακίνητα απαξιώνονται ή καταπατούνται ή είναι εντελώς αναξιοποίητα, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και όχι το αντίστροφο. Καμία  πράξη του ΔΣ του ταμείου δεν εκτελείται αν διαφωνεί ο Έλληνας  υπουργός.

Που εδράζεται ο ισχυρισμός του κ. Μπαργιώτα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι διαβάζει τους νόμους , ότι το ταμείο είναι ένας οργανισμός που δεν ελέγχεται  από την ελληνική βουλή, αλλά από την τρόικα; Και αδιάβαστος και χωρίς αιδώ αποδεικνύεται ο κ. Μπαργιώτας.

Να του επισημάνουμε πάντως ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι διαβάζουμε και τι ψηφίζουμε αυτά τα τρία χρόνια που βρισκόμαστε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως πολύ καλά γνωρίζουν τι ψηφίζουν και οι πολίτες. Αυτοί που ψήφισαν επανειλημμένα τον  Ιανουάριο και  το Σεπτέμβριο του 2015 τον ΣΥΡΙΖΑ και έστειλαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ξέρουν γιατί  τους τιμώρησαν, γιατί ξέρουν ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τα δεινά της χρεωκοπίας  τα οποία επέβαλαν στον τόπο.

Τα ίδια δεινά στα οποία έβαλε τέλος  με τις άοκνες προσπάθειές της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γυρίζοντας σελίδα στη χώρα και εφαρμόζοντας πλέον πολιτικές που ανακουφίζουν ήδη εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που έπληξε περισσότερο η κρίση.

Συμπερασματικά: Καμία μεταφορά ακινήτου, που η μεταβίβασή του έχει εξαιρεθεί από το νόμο, δεν συντελείται. Οτιδήποτε άλλο διακινείται ή τάχα “αποκαλύπτεται” είναι αποτέλεσμα είτε άγνοιας του νόμου, είτε σκοπιμότητας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις