ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Φως” εντός της εβδομάδας για το ποια ακίνητα από τη Λάρισα παραχωρήθηκαν στο υπερταμείο

Θέμα εικοσιτετραώρων είναι πλέον να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη της Λάρισας την πάσα αλήθεια για το ποιά είναι τα 157 συνολικά ακίνητα από το νομό που παραχωρήθηκαν στο υπερταμείο, εν αγνοία της τοπικής κοινωνίας, ακόμη και των ίδιων των βουλευτών!

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το ζήτημα από την αρχική αποκάλυψη πως εντός των παραχωρηθέντων “προς αξιοποίηση” συγκαταλέγεται το αρχαίο θέατρο της Λάρισας, αλλά και τα 32 στρέμματα της μεγάλης ανάπλασης στο πάρκο του Χατζηχαλάρ, που εγκαινιάστηκε το Μάιο του 2014 από τον τότε δήμαρχο κ. Κώστα Τζανακούλη, ήδη στη βουλή έχουν γίνει τουλάχιστον δύο αιτήματα από πλευράς Λαρισαίων βουλευτών για να δοθούν περισσότερα στοιχεία.

Το ίδιο φαίνεται πως πράττει και ο δήμος Λάρισας καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας (ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στη βουλή προχθές Παρασκευή), με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε πως οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση ώστε να λάβουν όλα τα απαιτούμενα δεδομένα από την κεντρική κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Καλογιάννης εκτίμησε πως θα έχει νεότερα την ερχόμενη Τρίτη.

Εν αναμονή λοιπόν…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις