ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ένα βήμα πριν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο “mr. ΘΕΣγάλα” Θανάσης Βακάλης

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του onlarissa.gr,  η ηγεσία της ΝΔ με του πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού ΘΕΣγαλα κ. Θανάση Βακάλη, με στόχο τη συμμετοχή του τελευταίου στα γαλάζια ψηφοδέλτια των προσεχών εκλογών.

Ανώτερες πηγές της Πειραιώς, μιλώντας στο onlarissa.gr θεωρούν σχεδόν σίγουρη την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λάρισας με τη συμμετοχή σε αυτό του γνωστού  Λαρισαίου επιχειρηματία, ενώ ο ίδιος, αν και δεν διαψεύδει τις επαφές του με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, επιλέγει να μην ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

Η συμμετοχή του κ. Βακάλη στα γαλάζια ψηφοδέλτια αποτελεί μια μόνο από τις περιπτώσεις που εξετάζει προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος λίγες μέρες πριν, μιλώντας στην ΔΕΘ, αποκάλυψε πως μια σειρά στελεχών της Κεντροαριστεράς θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε ολόκληρη τη χώρα.

«Η επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε όλους τους νομούς ένα άτομο που να μπορεί να εκφράζει το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά», αποκαλύπτει στο onlarissa.gr, υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιδιώκει με τον τρόπο αυτό την διεύρυνση της εκλογικής βάσης της ΝΔ, κάνοντας άνοιγμα στον χώρο τόσο της Κεντροαριστεράς, όσο και στην Αριστερά, θέλοντας έτσι να δώσει εκ των προτέρων το στίγμα της επόμενης μέρας στην κυβέρνηση του, αν λάβει την εντολή διακυβέρνησης από τον ελληνικό λαό.

Όπως γίνεται αντιληπτό η συμμετοχή του κ. Βακάλη, αν τελικά αυτή οριστικοποιηθεί, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα, βάζει έναν ισχυρό παίκτη, με ερείσματα τόσο στον επιχειρηματικό, όσο και στον αγροτικό κόσμο του νομού, στο παιχνίδι της βουλευτικής έδρας, με ότι αυτό σημαίνει για τις ισορροπίες εντός του χώρου της τοπικής ΝΔ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις