ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΑΕΛ σε ελεύθερη πτώση: Τρίτη συνεχόμενη ήττα, έχασε 2-0 και από τον Ατρόμητο (video)

Μία ΑΕΛ άχρωμη, άγευστη και… άοσμη γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 2-0.

Καταγράφοντας μία ακόμη κακή εμφάνιση, σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος και με διάθεση για κατοχή, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα στο δεύτερο, η Λάρισα επιβεβαιώνει την αγωνιστική κρίση μετά το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛ στο παιχνίδι ήρθε στο 48′ όταν μετά από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Μέγιερι να σώζει σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Το σκορ άνοιξε στο 54′ με ένα αρκετά τυχερό γκολ που σημείωσε ο Ατρόμητος. Σέντρα του Ουγκράι από τα αριστερά, ο Χούμπτσεφ με κεφαλιά πήγε να απομακρύνει, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπρούνο και πέρασε πάνω από τον Κρίστινσεν, σταμάτησε στο δοκάρι και ο Βραζιλιάνος που ακολούθησε την φάση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, διαμαρτυρόμενη πως ήταν “πέντε μέτρα οφσάιντ”.

Δείτε το γκολ:

Σα να μην έφθανε όμως η μέτρια εμφάνιση, στο 70′ ήρθε η δεύτερη κίτρινη στον Χούμπτσεφ και η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες.

Στο 85′ ο Ουγκράι μπήκε με την μπάλα στην περιοχή και με πανέμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 σημειώνοντας το πρώτο τέρμα με την φανέλα του Ατρόμητου.

Δείτε το γκολ:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87′ Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78′ Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83′ Κωτσόπουλος)

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46′ Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46′ Πίτι), Κούνιτς (80′ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις