ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σοβαρό ζήτημα η ανακοίνωση ότι 159 χώροι στη Λάρισα έχουν ενταχθεί στο υπερταμείο, λέει ο Καλογιάννης

Ύστερα από ερώτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ρένας Καραλαριώτου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων, ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης κλήθηκε για μία ακόμη φορά να απαντήσει σχετικά με το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί στο υπερταμείο, επισημαίνοντας τα εξής:

«Και εγώ ενημερώθηκα χθες από τις αναρτήσεις που υπήρξαν και για τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μπαργιώτα.

Χθες υπήρξαν δύο ανακοινώσεις μία από το υπουργείο οικονομικών και μια του υπουργείου πολιτισμού. Ιδιαίτερα στην δεύτερη αναφέρεται με σαφήνεια ότι οι αρχαιολογικοί χώρου εξαιρούνται αυτής της υπόθεσης.

Έκανα και χθες δήλωση, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο αυτό το οποίο γράφεται αν έχει γίνει και αν δεν ισχύουν έτσι τα πράγματα, θαρρώ πως όχι μόνο τη Λάρισα αλλά και όλη τη χώρα θα βρει αντιμέτωπη μια τέτοια διαδικασία αν έχει υπάρξει και χωρίς να έχει υπάρξει κάλυψη όπως λέγεται από τα υπουργεία αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει ένα σημαντικό και σοβαρό ζήτημα η ανακοίνωση ότι 159 χώροι στη Λάρισα έχουν ενταχθεί στο υπέρταμείο. Η διαβεβαίωση είναι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι κυριότητας του δήμου. Τα ακίνητα αυτά με εντολή στη νομική υπηρεσία και τους συνεργάτες μου καταγράφονται διότι πιθανόν μερικά από αυτά τα ακίνητα να αποτελούν και ακίνητα διεκδίκησης από μέρους του δήμου. Σε κάθε περίπτωση σε λίγες ημέρες θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα».

Αθ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις