ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καταγγελία για άσκηση βίας από τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Άσκηση βίας εν’ ώρα υπηρεσίας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά:

«Καταγγέλλουμε την απρόκλητη άσκηση βίας κατά της συναδέλφου Ψύλλη Ελένης, Κτηνιάτρου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε., κ. Παναγιώτη Καρέλα και κ. Δημοσθένη Καρέλα.

Κατά τη διάρκεια του κρεοσκοπικού ελέγχου που διενεργούσε η συνάδελφος την 10η Σεπτεμβρίου 2018 στα ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε., οι ιδιοκτήτες της επιτέθηκαν φραστικά με χυδαίο τρόπο, ασκώντας συγχρόνως ψυχολογική βία, κλειδώνοντας την σε γραφείο της εν λόγω επιχείρησης, για αρκετή ώρα. Κατόπιν των ανωτέρω η συνάδελφος υπέβαλε έκθεση ελέγχου προς τους προϊσταμένους της, κ. Νικόλαο Λιάνο, Δ/ντη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και κ. Απόστολο Πούλακα, Προϊστάμενο Τμήματος Κτηνιατρικής, ζητώντας την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς από την Υπηρεσία προς την αρμόδια Εισαγγελία, όπως ορίζει ο Νόμος.

Εν συνεχεία εκλήθη από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Μαγνησίας & Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη στο γραφείο της και υπεβλήθη σε αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Καταγγέλλουμε την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για την ενέργεια της να υποβάλλει σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία τη συνάδελφό μας, όπως και τον Δ/ντη της Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής καθώς και τον Προϊστάμενο της Κτηνιατρικής κ. Νικόλαο Λιάνο και κ. Πούλακα Απόστολο αντίστοιχα, για την μη   έμπρακτη και άμεση στήριξη της υπαλλήλου, η οποία εκτελούσε έργο της υπηρεσίας.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, να καταγγείλει το απαράδεκτο συμβάν και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα στο μέλλον!».

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις