ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Από το κοινωνικό φροντιστήριο στο Πανεπιστήμιο – Βραβεύτηκαν 11 Λαρισαίοι

Βράβευση έντεκα μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Λάρισας οι οποίοι εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και των καθηγητών που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία των μαθητών πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου της Λάρισας.

Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος επισήμανε σε δηλώσεις του πως «ο θεσμός αυτός δεν έγινε από συμπόνια ούτε από λύπηση είναι μια προσέγγιση , μια συνεργασία της Δημοτικής αρχής, των υπηρεσιών των τοπικών παραγόντων με τους φορείς της Κοινωνίας μας για να κάνουν τα παιδιά ένα βήμα παραπάνω στην κοινωνία» .

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης τόνισε πως «όλοι αυτοί οι φορείς που συνεργάστηκαν δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν μια συνεχή πορεία» και επισήμανε ότι «το κοινωνικό φροντιστήριο ήταν ένας από τους τρεις βασικούς λόγους που για τους οποίους βραβεύτηκε η Λάρισα στο πρόγραμμα για την πόλη που μαθαίνει».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης  ν. Λάρισας κ. Χρίστος Βλούχος, η κ. Φανή Καράντζιου πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

Σιμόνα Ιόβτσεβα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις