ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καταχειροκροτήθηκε η παράσταση “The Greatest Show” στο ΔΩΛ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή παράσταση της Σχολής Χορού “BURN the FLOOR” Λάρισας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Πλήθος Λαρισαίων κάθε ηλικίας θαύμασε και καταχειροκρότησε την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “The Greatest Show” που ήταν αφιερωμένη στα 10 χρόνια δημιουργικής προσφοράς της “BURN the FLOOR” στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

350 μαθητές και 20 καθηγητές υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Κατούνα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τις ευφάνταστες χορογραφίες τους και τα γεμάτα φαντασία κοστούμια τους, χορεύοντας σε ρυθμούς Latin, Hip-hop, Σύγχρονο, Μοντέρνο, Breakdance, Oriental κ.α.

Την παράσταση λάμπρυνε με τη συμμετοχή της η σοπράνο και μέλος της Γυναικείας Χορωδίας “Indonnation”  Έλενα Γκατζά, η οποία συνεπήρε τους θεατές με τη μελωδική της φωνή  και ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Φωτίου που ταξίδεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή του, ως αφηγητής της βραδιάς.

Την παράσταση χορογράφησαν οι: Βαΐτση Δήμητρα, Ζλεντίδης Βασίλης (Saspens), Ιριτζιάν Σεργγέι, Κανέλλης Νίκος, Κατούνας Χρήστος, Κόκκαλη Σταυρούλα, Κόκκοτας Αναστάσης (Prince Kayammer), Λεοντάρης Δημήτρης, Mπλιζιώτης Κωνσταντίνος, Νάρη Ελένη, Νταϊλιάνη Δήμητρα, Πισσάς Απόστολος, Ρηγάκης Αλέξανδρος, Σαίτη Αλεξάνδρα-Ιωάννα, Στεργιούλη Μαραντίνα, Στρατή Ελεάννα, Τσχβαράτζε Μάριος.  ενώ την παράσταση επιμελήθηκε ο υπεύθυνος της “BURN the FLOOR”, Χρήστος Κατούνας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις