ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2ος Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 4,1 χλμ

Στα πλαίσια των αγώνων  του «6ου Αχίλλειου Άθλου» (Ημιμαραθώνιος Δρόμος – Παιδικός Εφηβικός Αχίλλειος Άθλος 1χλμ.- Αγώνας Δρόμου 5,2 χλμ.) που διοργανώνουν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), διοργανώνεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 ο «2ος Δρόμος υγείας και δυναμικού βαδίσματος (4,1χλμ.)»

Ο δρόμος υγείας και δυναμικού βαδίσματος διοργανώνεται για να δώσει την ευκαιρία σε όσους θέλους να συμμετέχουν σε ένα δρόμο που δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά καθαρά συμμετοχικό και συμβολικό.

Το βάδισμα συμβάλλει σημαντικά στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου και γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό όταν συνδυάζεται μ΄ ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.
Η πόλη μας διαθέτει ένα καταπράσινο αισθητικό άλσος που καλεί μικρούς και μεγάλους να το διασχίσουν και να απολαύσουν τη διαδρομή.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 18:00 από τη δυτική είσοδο του βουνού με κατεύθυνση προς την Ακρόπολη και στη συνέχεια επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση και στο χώρο της Ακρόπολης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι – για την καλύτερη οργάνωση του δρόμου – να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • εγγράφως στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων. (Δημαρχείο – 2ος όροφος – τηλ. 2491350141 –2
  • αποστολή με e-mail στις διευθύνσεις: opakpadf@0920.dimosfarsalon.gr mayor@dimosfarsalon.gr

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2491350141-2 & 2491350116 και www.farsala.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις