ΛΑΡΙΣΑ

 «Το είναι της Δ.Α.Κ.Ε. και το φαίνεσθαι  των Παρεμβάσεων»

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας:

Κάποιοι βολεύονται στον κόσμο της πλάνης και της αυταπάτης, ως άλλοι Νάρκισσοι , και το χειρότερο,  θέλουν να πιστεύουν ότι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί έχουν κοντή μνήμη και ως εκ τούτου, δεν θυμούνται. Αλλιώς, πώς να εξηγηθεί το γεγονός, ότι τα  «πρωτοπαλίκαρα» των πρόσφατων κινητοποιήσεων μας εγκαλούν ότι «αναγκαστήκαμε» πιεσμένοι από την αγωνιστικότητά τους!!!! να παρευρεθούμε στην κινητοποίηση στην Δ.Δ.Ε. για τη μη έγκριση των ολιγομελών τμημάτων,  που είχε αποφασίσει η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας;

Ξεχνούν εσκεμμένα ότι η Δ.Α.Κ.Ε. ήταν, είναι και θα είναι, όσο κι αν αυτό δεν τους αρέσει,  παρούσα σε όλες τις κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις του κλάδου.

Μας εγκαλούν ως  βραδυπορούντες και ασθμαίνοντες, αφού τα μέλη μας πάνε στις κινητοποιήσεις έχοντας πρώτα ολοκληρώσει, ως οφείλουν, το εκπαιδευτικό τους ωράριο, κάτι που δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον εκπρόσωπο των Παρεμβάσεων, αφού, ως μη έχων  ωράριο, μπορεί να  «σουλατσάρει» από νομό σε νομό ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί  έχουν αντιληφθεί ότι οι κατηγορίες των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ενάντια στη Δ.Α.Κ.Ε. εκτοξεύονται για το φαίνεσθαι, από συνδικαλιστές του θεαθήναι, κι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα γνωρίζει, αυτό που οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ βολεύονται να αγνοούν, ότι είμαστε η παράταξη του είναι ,της ουσίας  και του αγώνα .

Τους το θυμίζουμε λοιπόν, ακόμη μια φορά. Μας ενδιαφέρει η επίλυση των προβλημάτων και προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιζόμαστε πάντοτε, κάτι που οι συνάδελφοι το γνωρίζουν και γι΄ αυτό μας εμπιστεύονται αναδεικνύοντας τη Δ.Α.Κ.Ε. πρώτη δύναμη στις εκλογές.

Συμφωνούμε. Ο  καθείς  εφ’ ω  ετάχθη!!!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις