ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σε οριακό σημείο η ΑΕΛ – Έκτακτη γενική συνέλευση ζητά η ερασιτεχνική, παραιτήθηκε ο Λιόντος

Μία κρίση που μάλλον δε μοιάζει με καμία προηγούμενη και θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα της ΑΕΛ έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Μετά το πωλητήριο που έβαλε ο Αλέξης Κούγιας στην ομάδα έναντι 5 εκ. ευρώ και την αποχώρηση από το AEL FC ARENA, που σημαίνει ότι οι “βυσσινί” είναι ουσιαστικά άστεγοι, καθώς το Αλκαζάρ δεν πληροί τις προϋποθέσεις, σειρά πήρε η παραίτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Λιόντου, ο οποίος δηλώνει ότι “αδυνατεί να πάρει μέρος σε αποφάσεις που δεν τον αντιπροσωπεύουν”.

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση ο κ. Κούγιας με την εξής δήλωση: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και λόγω του ότι αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς κάποια μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να μην συμμερίζονται την προσωπική και οικογενειακή μου φόρτιση και να μην επιθυμούν να συνεχίσουν την παρουσία τους στο ΔΣ, δηλώνω ότι μπορούν αν θέλουν να υποβάλλουν την παραίτηση τους, χωρίς να παρεξηγηθούν σε καμία περίπτωση από εμένα».

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την ίδια ώρα, πρωτοβουλία αναλαμβάνει η ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποία συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: “Κύριοι, με την παρούσα ασκούμε το καταστατικό μας δικαίωμα και ζητούμε άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ Α.Ε.Λ..

Κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ώστε να δοθούν  οι αρμόζουσες εξηγήσεις σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης, όπως αυτή απορρέει από τις πρόσφατες ανακοινώσεις σας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις