ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τρίτο πωλητήριο σε έναν χρόνο βάζει ο Κούγιας στην ΑΕΛ έναντι 5 εκ. ευρώ! – Κινδυνεύει να παίξει εκτός Λάρισας η ομάδα;

Η αγωνιστική κάμψη της ομάδας με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η διαρκής κόντρα με τους οργανωμένους φιλάθλους, αλλά προπαντός η αποκαρδιωτική (για τα δεδομένα της ΑΕΛ) προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, οδηγεί τον ισχυρό άντρα της ομάδας Αλέξη Κούγια, να βάζει πωλητήριο, το οποίο μάλιστα είναι το τρίτο σε διάστημα ενός έτους!

Είχε προηγηθεί πριν από ακριβώς ένα χρόνο η κόντρα με την ερασιτεχνική και η ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο βάζοντας στην ΠΑΕ ΑΕΛ αντίτιμο 3 εκ. ευρώ. Τελικά λίγες εβδομάδες αργότερα, με συνέντευξη τύπου άλλαξε γνώμη, λέγοντας μάλιστα ότι δεν παίρνει πίσω αυτή την απόφαση «ούτε με 20 εκατομμύρια ευρώ».

Ωστόσο, οι κινητοποιήσεις μερίδας των φιλάθλων τον περασμένο Μάιο, οδήγησαν τον κορυφαίο ποινικολόγο σε νέο πωλητήριο, αυτή τη φορά ύψους 4 εκ. ευρώ, δίνοντας  προθεσμία μέχρι τα τέλη Μαΐου για μια σοβαρή πρόταση, από άτομο που διαθέτει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και σχέδιο ώστε να παραμείνει η ομάδα ανεξάρτητη.

Σήμερα, το ρεπορτάζ του Σωτήρη Κέλλα στην “Ελευθερία” αποκαλύπτει και τρίτο πωλητήριο στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή τη φορά αυξημένο κατά ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή στα 5 εκ. ευρώ! Η κατάσταση εδώ σαφώς και είναι πιο περίπλοκη αφού βρίσκεται στον αέρα ακόμη και η έδρα της ομάδας λόγω των μειωμένων εσόδων, με ανοιχτό το σενάριο να αγωνιστεί η ΑΕΛ σε γήπεδο εκτός Λάρισας, αφού το Αλκαζάρ δεν πληροί της προϋποθέσεις. Την ίδια ώρα ματαιώθηκαν προγραμματισμένες επιμηκύνσεις συμβολαίων τριών παικτών, των Φατιόν, Ντέλετιτς και Γκόλια.

Ο Αλέξης Κούγας ωστόσο, υποστηρίζει πως μαζί με το πωλητήριο, η ομάδα έχει “προίκα” και “εγγυημένα έσοδα διετίας” ύψους 6 εκ. ευρώ.

Και η ιστορία προφανώς μόλις αρχίζει…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις