ΛΑΡΙΣΑ

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: «Ο Περιφερειάρχης συνεργάζεται με ακροδεξιά στοιχεία και τα προστατεύει όταν προκαλούν την κοινωνία»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για το θέμα του Δημήτρη Παπαδημόπουλου:

«Με έκπληξη μάθαμε ότι «πάγωσε» η διαδικασία αποπομπής του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Δημήτρη Παπαδημόπουλου, από τον πολιτικό του προϊστάμενο, Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, μετά το γνωστό περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε προ ημερών στο κέντρο της πόλης.

Είχαμε έγκαιρα ζητήσει από τον κ. Αγοραστό να διευκρινίσει τους πραγματικούς λόγους για την αρχική του απόφαση να ζητήσει την παραίτηση του κ. Παπαδημόπουλου.

Ειδικότερα, είχαμε ρωτήσει τον κ. Περιφερειάρχη αν ενοχλήθηκε από το ρατσιστικό κρεσέντο του Αντιπεριφερειάρχη του, από το πολωτικό, αντι-ΣΥΡΙΖΑ υβρεολόγιο του και από την συμπεριφορά νταή με καθεστωτική και αλαζονική αντίληψη που αυτός επέδειξε.

Το χρονικό της «παγωμένης αποπομπής» καταδεικνύει ότι ο κ. Αγοραστός «βάζει νερό στο κρασί του» και στα ζητήματα αρχών. Δεν μας πείθει για την βαθιά ενόχλησή του, όπως ισχυρίστηκε, από την στάση του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας. Προφανώς η ενότητα της παράταξης υπερισχύει των αρχών.

Ο κ. Περιφερειάρχης μας έπεισε ότι μπορεί να συνυπάρξει με πολιτικούς με ρατσιστικό λόγο, καθεστωτικές αντιλήψεις και με υβριστές των αντιπάλων του. Το πρόβλημά του είναι να μην αμαυρώνεται η εικόνα του δημοκράτη, του εκσυγχρονιστή και του υπερκομματικού πολιτικού που με κόπο έχει δημιουργήσει.

Δυστυχώς, ο κ. Αγοραστός αποδεικνύεται ότι όχι απλά συνεργάζεται με ακροδεξιά στοιχεία, αλλά δεν διστάζει και να τα προστατεύσει όταν με τη στάση τους προκαλούν την τοπική κοινωνία!

Μας θύμισε η στάση του Κώστα Αγοραστού τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σιτίζει στο πρυτανείο της Δεξιάς ακροδεξιά στοιχεία, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις