ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πορτρέτα Γυναικών» στο Θέατρο του Μύλου

Η παράσταση χορού «Πορτρέτα Γυναικών Πράξη 1η», θα παρουσιαστεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο του Μύλου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μύλος Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, με τον καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣμουΘ.

Όταν μέσα στα λίγα τετραγωνικά του σπιτιού σου προσπαθείς να χωρέσεις αναμνήσεις και όνειρα, ανακαλύπτεις γυναίκες που αποτελούν πρότυπο, έργα τους που ταυτίστηκες και ερμηνείες που σε συγκλόνισαν.

Τα «Πορτρέτα Γυναικών» της ομάδας χορού ‘in Actu’ ταλαντεύεται ανάμεσα στις υπέροχες γυναίκες που έδωσαν το στίγμα τους, αφήνοντας την ιστορία να μιλά για εκείνες ….. και σε όλες εμάς που μας ενέπνευσαν.

Χορογραφία: Αθηνά Μανώλη
Ερμηνεύει η Αλεξάνδρα Γραβάνη
Χορεύουν: Αβτζηασλάν Ανδρονίκη, Κάτσικα Μαρίτα, Καπρίνη Μαρία, Κυρμά Μαρία, Λιόντου Χαριτίνη. Μουσαβερέ Χριστιάνα, Μπατζαλέξη Νικολέτα, Πίκουλα Ρούλα, Σουλτούκη Βασιλική.

Ομάδα χορού ‘in Actu’
H ομάδα χορού ‘in Actu’ είναι η συνάντηση χορευτών και καθηγητών χορού που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Λάρισα, με στόχο την ύπαρξη ενός πλαισίου συνεχούς αναζήτησης, επιπλέον εκπαίδευσης και πρωτότυπης δημιουργίας. Η παράσταση «Πορτραίτα Γυναικών Πράξη 1η»  αποτελεί την πρώτη παρουσία της ομάδας.

Είσοδος δωρεάν.
Πληροφορίες-κρατήσεις: καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2410 614449.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις