ΛΑΡΙΣΑ

Καραλαριώτου: «Δεν χρειάζεται να φθείρουμε τον κ. Καλογιάννη, τον φθείρει το «έργο» του!

Απάντηση της επικεφαλής της κ. Ρένας Καραλαριώτου στον δήμαρχο Λαρισαίων, αναφορικά με το θέμα των γραμμών του ΟΣΕ:

«Χθες, 17 Σεπτεμβρίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου ζήτησε να πληροφορηθεί από τον δήμαρχο Λαρισαίων τι έχει γίνει αναφορικά με την περίφραξη των γραμμών του ΟΣΕ που περνάνε μέσα από την πόλη της Λάρισας.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, προκηρύχθηκε από τη διοίκηση του ΟΣΕ η περίληψη διακήρυξης  του  συγκεκριμένου έργου, και εντελώς συμπωματικά, δημοσιεύθηκε  στην ιστοσελίδα του ΟΣΕ, χθες, 17 Σεπτεμβρίου.

Αφήνοντας στην άκρη τις συμπτώσεις –ας βγάλει τα συμπεράσματα κάθε καλοπροαίρετος πολίτης- , ο κ. Καλογιάννης, βρήκε για μια ακόμη φορά την αφορμή για να παραδώσει μαθήματα αντιπολίτευσης, στη λογική «πας μη συνεργαζόμενος με Καλογιάννη… βάρβαρος»! Ο ίδιος δεν θέλει προφανώς να θυμάται πως ήταν οι παρεμβάσεις της κας Καραλαριώτου που τον ανάγκασαν να προχωρήσει το Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Λάρισας, να κινητοποιηθεί στο θέμα της οδού Καράγιωργα   και τώρα να πιέσει τη διοίκηση του ΟΣΕ  .

Το πραγματικό δυστύχημα όμως είναι πως με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Καλογιάννης αποκαλύπτει το πρόσωπο της αλαζονείας του. Αν μπορούσε, είναι σίγουρο, πως δεν θα ήθελε να υπάρχει καθόλου αντιπολίτευση.   Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, τουλάχιστον στα δημοκρατικά καθεστώτα. Με λόγο έντονα διχαστικό προχωρά σε  υποδείξεις προς την αντιπολίτευση  που ανήκουν σε άλλες εποχές . Η δημοτική αρχή είναι εδώ για να ασκεί εξουσία και η αντιπολίτευση για να ασκεί έλεγχο και πίεση. Ο κ. Καλογιάννης ειδικά,  θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό πολύ καλά καθώς διετέλεσε πολλά χρόνια ως αντιπολίτευση . Προφανώς και υπάρχουν μεγάλα θέματα στα οποία χρειάζεται κοινό μέτωπο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο προϋποθέτει μια δημοτική αρχή με συγκεκριμένο σχέδιο και διάθεση συνεργασίας.

Τέλος, η παράταξη της κας Καραλαριώτου, δεν επιδιώκει να δημιουργήσει καμία φθορά στον κ. Καλογιάννη. Την έχει απαλλάξει ο ίδιος από κάτι τέτοιο, καθώς με τα «έργα» του, φθείρεται μόνος του!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις