Most ViewedΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σπάει ρεκόρ το ενδιαφέρον για τις 600 θέσεις εργασίας στο Fashion City Outlet στη Λάρισα – Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι

Κάθε προσδοκία ξεπερνά η αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα kariera.gr για την κάλυψη των 600 θέσεων εργασίας, στο νέο εμπορικό κέντρο της Λάρισας, Fashion City Outlet.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του  onlarissa.gr, μέχρι την περασμένη Παρασκευή είχαν υποβληθεί περισσότερες από 4.000 αιτήσεις ενδιαφέροντος.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες: Assistant Store Manager, General Store Manager, Barista, Μάγειρας, Μπουφέ, Πωλητής, Ταμίας, Υπάλληλος για κατάστημα εστίασης, Υπάλληλος Σινεμά και Υπάλληλος Παιδότοπου.

Το Fashion City Outlet ανοίγει τις πύλες το φθινόπωρο του 2018 και τα καταστήματα επιθυμούν να έχουν στελεχώσει το προσωπικό τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν, ώστε να προηγηθεί και η απαιτούμενη εκπαίδευση.

Ανάλογα τις ανάγκες του κάθε καταστήματος θα καλύπτονται ειδικότητες και μερικής αλλά και πλήρους απασχόλησης.

Οι προσφερόμενοι μισθοί είναι αρμοδιότητα του κάθε καταστήματος και θα επικοινωνούνται από τους Υπεύθυνους Προσωπικού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία μετά την αίτηση, οι εταιρίες – καταστήματα του Fashion City Outlet θα καλέσουν όσους πληρούν τα κριτήρια σε συνέντευξη στους χώρους του Mall. Αν η διαδικασία προχωρήσει σε πρόσληψη, ο Υπεύθυνος της εταιρίας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, μεταξύ των καταστημάτων που θα λειτουργήσου, στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ θα είναι μεταξύ άλλων οι εταιρείες Tsakiris Mallas, Fratelli Petridi, Kalogirou και Haralas.

Στο χώρο της ένδυσης οι εταιρείες Cotton bank, Guess, Edward, Prince Oliver, anonima, American Stars, Socks + more, Tommy Hilfiger, Replay, Lapel, funky buddha, brooks brothers και Manneti, ενώ στα παιδικά και βρεφικά ρούχα θα είναι μεταξύ άλλων οι Sam 0-13 και Matou France.

Στο χώρο της εστίασης θα λειτουργήσουν μεταξύ άλλων τα brands Pizza.gr και Hot Pot Pasteria.

Σε ότι αφορά την τεχνολογία, τα Media Markt παραμένουν σταθερά, ενώ υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα ηλεκτρικών είναι η μοναδική επιχείρηση που λειτουργεί αδιάλειπτα στο χώρο από την πρώτη ημέρα.

Στο χώρο της ψυχαγωγίας, τα Village Cinemas έρχονται στη Λάρισα για πρώτη φορά.

Τέλος, θα λειτουργήσει πολυχώρος ψυχαγωγίας έκτασης 1.100 τ.μ. με την υπογραφή της “Volta Fun Park“.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις