ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κινητοποίηση στην αστυνομία στη Λάρισα μετά από καταγγελίες – Ψάχνει το λευκό βαν που παρενοχλούσε παιδιά

Πληρη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, από το τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, προκάλεσαν οι, τουλάχιστον, τρεις καταγγελίες πολιτών, της συνοικίας Χαραυγης, σύμφωνα με τις οποίες ένας οδηγός λευκού βαν παρενόχλησε ανήλικα παιδιά, σε διαφορετικούς δρόμους της συνοικίας.

Από την πρώτη στιγμή που πραγματοποιήθηκαν οι επώνυμες καταγγελίες στο τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αξιωματικοί του τμήματος ήρθαν σε επαφή με τους καταγγέλοντες γονείς, συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, θέλοντας να εξακριβώσουν τη σοβαρότητα των καταγγελιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr στην συνοικία της Χαραυγης, και όχι μόνο, γίνονται διακριτικοί έλεγχοι, στην προσπάθεια να εντοπιστεί ο οδηγός του λευκού βαν, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει «σκιαγραφηθεί» στα γραφεία της Ασφάλειας.

Όπως είναι φυσικό η δημοσιοποίηση της είδησης έχει θορυβήσει πολλούς γονείς της περιοχής και όλοι τους προσπαθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για μια υπόθεση που ενδεχομένως χρειαστεί καιρός για να διαλευκανθεί.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις