Most ViewedΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίος προκάλεσε χάος με παρκάρισμά του πάνω στον πεζόδρομο της Κούμα – Σε… “μόνιμες διακοπές” η δημοτική αστυνομία (φωτό)

Χάος προκλήθηκε στον πεζόδρομο της Κούμα λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι όταν ασυνείδητος οδηγός παράτησε στην κυριολεξία το αυτοκίνητό του για πάνω από μία ώρα στην μέση του πεζόδρομου εμποδίζοντας την διέλευση τόσο των πεζών όσο και άλλων οχημάτων που αιτιολογημένα έπρεπε να διασχίσουν την Κούμα να για να ξεφορτώσουν εμπόρευμα σε καταστήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ οι καταστηματάρχες ήταν έξαλλοι με το περιστατικό. Χρειάστηκε μάλιστα να μετακινήσουν τις ζαρντινιέρες με τα φυτά που υπάρχουν πάνω στον πεζόδρομο προκειμένου να περάσουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και να ελευθερωθεί ο χώρος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των καταστηματαρχών της περιοχής τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν πολύ συχνά στον πεζόδρομο της Κούμα και απευθύνουν μήνυμα στους υπεύθυνους να επιμεληθούν του θέματος προκειμένου να σταματήσουν να συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά.

Όλα αυτά βέβαια την ώρα που η δημοτική αστυνομία της Λάρισας, με την ανοχή της έχουσας την επίβλεψη δημοτικής αρχής, βρίσκεται σε… “μόνιμες διακοπές” και αρέσκεται μόνον στο να απαντά – όταν πιέζεται από τα μέσα ενημέρωσης – με ανακοινώσεις για  “πλήθος κλήσεων” που κόβει. Η πραγματικότητα φυσικά δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την… αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σ.Ι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις