ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ασφαλτοστρώσεις – συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 440.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά τα έργα:

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΑΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  2018», προϋπολογισμού 250.000,00 €.

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ – ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕ ΙΧ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΥΛΗ – ΜΕΣΟΧΩΡΑ  2018»,  προϋπολογισμού 65.000,00 €.

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου:  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ – ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕ ΙΧ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  2018», προϋπολογισμού 65.000,00 €.

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου:  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ – ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕ ΙΧ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΒΑ – ΛΙΒΑΔΙΑ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ  2018», προϋπολογισμού 60.000,00 €.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστήριξε τα εξής: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες. Με τα έργα αυτά στηρίζουμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε μόχλευση στην τοπική οικονομία».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις