FeaturedΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ονόματα υποψηφίων βουλευτών στη Λάρισα ανακοινώνει μετά τη ΔΕΘ η Ν.Δ. – Ποιοί θα “καρατομηθούν”

Σε τροχιά εκλογών βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επίσημα από σήμερα, καθώς το τυπικό τέλος ενός μνημονιακού καθεστώτος που θα στοιχειώνει την Ελλάδα για χρόνια, αναμένεται να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις.

Σε πρώτη φάση τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ στο προπαρασκευαστικό πλαίσιο προγραμματίζεται μπαράζ περιοδειών κορυφαίων στελεχών στη Βόρεια Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Αμέσως μετά, κατά ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, αναμένεται το πρώτο “κύμα” ανακοινώσεων ατόμων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα και φυσικά και στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας.

Οι ανακοινώσεις όπως σημείωνε πρωτοκλασάτο “γαλάζιο” στέλεχος, δε θα αφορούν το σύνολο του ψηφοδελτίου, αλλά έναν “ικανό” αριθμό που αφενός θα στείλει το μήνυμα της εκλογικής εγρήγορσης στη βάση, αλλά και θα δώσει το εύλογο χρονικό διάστημα στους υποψηφίους για την προεκλογική τους καμπάνια (μόλις μερικοί μήνες μέχρι το Μάιο, όταν και αναμένονται οι εθνικές εκλογές).

Επί της παρούσης δεν έχει αλλάξει κάτι στην μέχρι σήμερα γνωστή ανθρωπογεωγραφία του ψηφοδελτίου, το οποίο φέρεται να έχει ήδη “κλεισμένες” τις επτά από τις έντεκα συνολικά θέσεις, από τους τρεις βουλευτές κ.κ. Χρήστο Κέλλα, Μάξιμο Χαρακόπουλο και Γιώργο Κατσιαντώνη, τη δικηγόρο Στέλλα Μπίζου που μετά την επίδοσή της στις – δυσμενείς για τη Ν.Δ. – εκλογές του 2015, βρίσκεται σε τροχιά εκλογής, τον πρώην δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη, τον μοριακό βιολόγο Γιώργο Καραβάνα και την ειδική παιδαγωγό και πρόεδρο του Ομίλου της UNESCO στη Λάρισα κ. Θεοδώρα Κάλλα.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον κατά το ρεπορτάζ που έπεται, ίσως να μην είναι τόσο ποιοί θα είναι οι υπόλοιποι τέσσερις, αλλά τα “παραδοσιακά” ονόματα που θα κοπούν από αυτή τη λίστα και αναμένεται να προκαλέσουν αρκετό “θόρυβο”…

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις