ΛΑΡΙΣΑ

Ο Γ. Μανώλης για τα αδέσποτα και τις επιθέσεις: «Σκεφτείτε και πράξτε πριν να είναι αργά»

Τις ενέργειες για την ασφάλεια των συμπολιτών, την υγεία και την ευζωία των αδέσποτων ζώων, ζητάει να πληροφορηθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, τονίζοντας την αναγκαιότητα τους.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης  μετά το πρόσφατο, περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε δημότη στην πλατεία ΘΕΜΙΔΟΣ στο Συκούριο, τον οποίο έριξε από το μοτοποδήλατο του με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές σε χέρια και πόδια και μώλωπες στο στήθος και τα πλευρά, και τη μετάβασή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για εξετάσεις. Χωρίς βέβαια να είναι μοναδικό και μεμονωμένο περιστατικό. Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες συμπολιτών μας, ανάλογα περιστατικά είχαμε στα παράλια και κατά καιρούς και σε άλλες περιοχές του δήμου μας. Ευτυχώς μέχρι σήμερα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο Δ. Σ. αλλά και στην Ο.Ε. έχουμε ψηφίσει εδώ και καιρό πιστώσεις για τη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.

Ερωτάμε τον  δήμαρχο κ. Κολλάτο, αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σαϊτη, για μία ακόμη φορά τι

ενέργειες κάνατε, ώστε να διασφαλίσετε την ακεραιότητα των δημοτών (μικρών και μεγάλων), να διαφυλάξετε την Δημόσια Υγεία και να εξασφαλίσετε την υγεία και ευζωία των αδέσποτων  ζώων;

Σας καλούμε κύριοι της δημοτικής Αρχής, όσο είναι νωρίς να προβείτε σε ενέργειες  και πράξεις σύννομες με γνώμονα το καλό των δημοτών μας. Αναγνωρίζουμε ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στην περιοχή μας είναι μεγάλο και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει καθυστερήσεις, διότι η όποια καθυστέρηση δημιουργεί ένταση του προβλήματος, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια ζώων και ανθρώπων.
Σκεφτείτε και πράξτε πριν να είναι αργά». Και ο κ. Μανώλης καταλήγει «Προσδοκούμε και αναμένουμε την ουσιαστική  κινητοποίηση του δήμαρχου και του αρμοδίου αντιδημάρχου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις