ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανήμερα της γιορτής του γιου τους σκότωσε την 72χρονη σύζυγό του ο 80χρονος – Σήμερα στη Λάρισα η νεκροψία

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου από το ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας της 72χρονης Α.Μ. από τον 80χρονο σύζυγό της Δ.Μ. την ώρα που κοιμόταν. Η τραγωδία μάλιστα συνέβη ανήμερα της Παναγίας ημέρα που γιόρταζε ο γιος τους που ζει στη Σουηδία και ο οποίος θα ερχόταν σε λίγες μέρες να τους επισκεφθεί μαζί με την αδερφή του που επίσης ζει και εργάζεται εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr το ζευγάρι των ηλικιωμένων ζούσε μια ήρεμη ζωή στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού Ολυμπιάδος 18 στη Νέα Δημητριάδα, ενώ γείτονες με τους οποίους είχε επαφές το ζευγάρι δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο 80χρονος συνταξιούχος ναυτικός με τον οποίο αντάλλασσαν καθημερινά καλημέρα έφθασε στο σημείο να δολοφονήσει τη γυναίκα του. «Η κακιά η ώρα» φταίει, όπως μας λέει μια φίλη του ζευγαριού που προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία της. Μάλιστα με δάκρυα στα μάτια μας περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη την Τρίτη το πρωί, μόλις μια μέρα πριν το αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως μας είπε «πέρασε από το σπίτι η Α. για να μου αφήσει μερικά ζαρζαβατικά, ενώ περίμενε να εμφανιστεί ο Δ. να της ανοίξει διότι είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι. Μετά από δύο λεπτά εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και πήγανε μαζί στο σπίτι». Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε λίγες ώρες αργότερα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες ημέρες ανέμεναν και τα παιδιά τους από τη Σουηδία, τη Β.Μ. που εργάζεται ως κτηνίατρος και τον Μ.Μ. που δουλεύει στον σιδηρόδρομο, για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς όμως πλέον ο σκοπός του ταξιδιού τους θα είναι για να συνοδέψουν τη μητέρα τους στην τελευταία της κατοικία.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, ο 80χρονος φέρεται να είχε καταπέσει το τελευταίο 6μηνο, ωστόσο συνέχιζε να είναι πρόσχαρος, να πηγαίνει για τα απαραίτητα ψώνια του σπιτιού, ενώ δεν παρέλειπε να φροντίζει τις γάτες της γειτονιάς αφήνοντας πάντα τροφή και νερό από μπουκάλια που είχε συγκεντρωμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας, κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για άνθρωπο με ευαισθησίες.

Οδηγείται στον εισαγγελέα ο 80χρονος
Μετά από διήμερη νοσηλεία στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου ο 80χρονος σήμερα πήρε εξιτήριο, καθώς τα χάπια που κατανάλωσε δεν επηρέασαν σημαντικά την υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος εξετάστηκε και από Ψυχίατρο χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα όποια ευρήματα. Αύριο Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Νεκροψία – Νεκροτομή για την 72χρονη

Σήμερα αναμένεται επίσης να μεταφερθεί στη Λάρισα το πτώμα της άτυχης 72χρονης προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις