ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από την Ολλανδία οι Λαρισαίοι “Glory Fighters”

Με τις βαλίτσες τους γεμάτες από εμπειρίες επέστρεψαν από το πανέμορφο Άμστερνταμ, οι Glory Fighters, όπου και πραγματοποίησαν μια σειρά προπονήσεων και αγώνων υψηλής έντασης και ανταγωνισμού, στο Mejiro Gym, μια από τις κορυφαίες σχολές Kick-Boxing του κόσμου.

Το Mejiro Gym θεωρείται ο τόπος γέννησης του Ολλανδικού Kick-Boxing. Ιδρύθηκε το 1978 από τον Ολλανδό-παγκόσμιο πρωταθλητή Jan Plas, ο οποίος διδάχτηκε την τέχνη  από τον πρωτομάστορα Ιάπωνα Kenji Kurosaki, ένα αληθινό αρτίστα του Kick-Boxing. Με τα χρόνια η σχολή έγινε μια από τις σπουδαιότερες στον κόσμο. Στο ενεργητικό της ανήκουν οι διάσημοι παγκόσμιοι πρωταθλητές – μαχητές Andy Souwer, Remy Bonjasky και Rob Kaman. Σήμερα λειτουργεί με head-coach τον Andre Mannaart και άξιο διάδοχο του τον γιο του τον Roel Mannaart και είναι η σχολή όπου γεννιούνται οι θρύλοι των μαχητικών αθλημάτων με πολλούς μαχητές που διάγουν μια σπουδαία καριέρα στον μαγικό κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς καλούς φίλους με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος για τα μαχητικά αθλήματα» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα ο κ. Λιβάνιος για να συνεχίσει «Είχαμε την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούμε σε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια του κόσμου, δίπλα στους κορυφαίους δασκάλους του kick-boxing Andre και Roel Mannaart. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την συγκέντρωση των αθλητών μου που για 4 ή και 5 ώρες την ημέρα δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά, μέσα από προπονήσεις και αγώνες απέναντι σε κορυφαία ονόματα του χώρου»

Οι αθλητές του συλλόγου που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Mejiro Gym ήταν οι νεαροί kick-boxers Μπάμπης Δραγατσίκης και Νικόλαος Ντούμος. Μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις ξεχώρισε ιδιαίτερα ο Μπάμπης Δραγατσίκης (16 ετών) ο οποίος έχει στο ενεργητικό του δεκάδες νίκες στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας, παραμένοντας αήττητος επάνω στα ρινγκ, ένας αληθινός “The Dragon” όπως είναι το προσωνύμιο του. Το ξεχωριστό ταλέντο του άφησε έκπληκτο ακόμη και τον σπουδαίο Andre Mannaart, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό αθλητή των Glory Fighters, διαβλέποντας στο πρόσωπο του τον επόμενο Έλληνα πρωταθλητή που θα κάνει σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Για την νέα σεζόν προετοιμάστηκε δυναμικά και ο έτερος αθλητής κ. Νικόλαος Ντούμος (20 ετών).

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Λιβάνιος τόνισε τα εξής «Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που είμαι απόφοιτος της κορυφαίας σχολής του Mejiro Gym. Η ένταση και η ποιότητα των προπονήσεων που πραγματοποιήσαμε ήταν επαγγελματικού επιπέδου. Τα αποτελέσματα της θα φανούν με το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν όπου και πάλι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο κορυφαίο επίπεδο» ενώ αποκάλυψε ότι « από εδώ και στο εξής κάθε χρόνο, οι αθλητές των Glory Fighters που θα διακρίνονται ιδιαίτερα θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν και αυτοί στο Mejiro Gym.» Τέλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την υποστήριξη τους, τις επιχειρήσεις «Θεόνη – Φυσικό Μεταλλικό Νερό», «Μικέλ Καφέ», «Το Παραδοσιακό -ψητοπωλείο», την ταβέρνα «Τα Πλατάνια» και την Gold Touch Nutrition.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις