ΛΑΡΙΣΑ

Έξι Λαρισαίοι “έφυγαν” από κοντά μας

“Έφυγε” από τη ζωή η Καίτη Κουκούλια σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Ζάππειο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και αδέλφια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Ευάγγελος Καλαφάτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Στέφανος Ράπτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγιά. Ο εκλιπών αφήνει πίσω γιο, εγγονό, αδέλφια και ανίψια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η Ουρανία Αλέκου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια και ανίψια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών ο Νικόλαος Σιμούδης. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. στην Αίθουσα Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά (Ανδριανού 16) στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γεώργιος Μαστρογιάννης σε ηλικία 70 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονές, αδέλφια και ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις