ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Πράσινο φως” για το Ογκολογικό Κέντρο στη Λάρισα

Η δημιουργία Ογκολογικού Κέντρου στη Θεσσαλία, με έδρα τη Λάρισα, ένα σχέδιο για το οποίο έχουν γραφεί τόσα πολλά όλο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως μπαίνει σε νέες βάσεις, μετά τη δημόσια δέσμευση του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Γαβρόγλου δήλωσε πως σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Ογκολογικό Κέντρο.

“Σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσουμε στη χρηματοδότηση του σχεδίου και θα το θωρακίσουμε θεσμικά, με στόχο την παρέμβαση στην κοινωνία και την έρευνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γαβρόγλου μετέφερε την θετική εντύπωση που του δημιούργησε η συνάντησή του με τους καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, κάνοντας λόγο για “εξαιρετικό κλίμα”.

Όπως όλα δείχνουν, ίσως αυτή την φορά, να βρισκόμαστε μπροστά στην εκκίνηση ενός πρότζεκτ με ευρύτερες διαστάσεις για την πόλη, και για τη Θεσσαλία στο σύνολό της…

Λ.Π

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις