ΛΑΡΙΣΑ

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από το  Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Λάρισας

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Λάρισας εκφράζει τα συλλυπητήρια  στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές. Συμπαραστεκόμαστε στους πυροπαθείς και στους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες για ακόμη μια φορά, μιας νέας τραγωδίας που ακόμα δεν έχει γραφεί ο επίλογος  καταστρέφοντας τις ζωές και την περιουσία χιλιάδων συνανθρώπων μας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών, των συναδέλφων μας στους δήμους των περιοχών αυτών, των σωστικών συνεργείων, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και όλων όσων συνέδραμαν στην πυρόσβεση και στη διάσωση, είναι εμφανείς οι σοβαρές ελλείψεις σε αντιπυρικά μέτρα και στην δασοπυρόσβεση.

Οι υποστελέχωση σε προσωπικό, τα ανεπαρκή μέσα δασοπυρόσβεσης, των υποδομών προστασίας και σχεδίων  διεξόδων  διαφυγής έκτακτων περιπτώσεων,  είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ενώ δίνει γη και ύδωρ στους επιχειρηματικούς ομίλους στο όνομα της “ανάπτυξής” και δις για τους εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ  αντιμετωπίζει την προστασία της ανθρώπινης ζωής ως “κόστος”.  Μεγάλες ευθύνες έχει τόσο η τωρινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες αλλά και όσες πολιτικές δυνάμεις στηρίζουν αυτήν την πολιτική.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέσου του συνδικάτου  να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο λαό της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες όπως :

Εμφιαλωμένο νερό

Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, μακαρόνια κλπ)

Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.)

Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ)

Η συγκέντρωση και παραλαβή των ειδών θα γίνεται στην έδρα του Εργατικού Κέντρου(Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) κατά τις ώρες 9:00 το πρωί  έως 1:00 το μεσημέρι , καθημερινά (τηλ πληροφοριών 2410250708).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις